ogl1986 05.08.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, Przepraszam, że tak od razu z grubej rury i z pierwszego posta. Ale mam pewien problem i nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi. W moim mieszkaniu zmieniła się koncepcja kuchni a wraz z nią podwieszany sufit. Meble w aneksie kuchenny będą ułożone w "L" czyli: nad nimi jest sufit podwieszny w takim samym ułożeniu. Czy jest możliwe teraz jego przerobienie do takiej postaci? Zaznaczam tutaj, że sufit jest już wykonany i jestem trochę zły na siebie. Jednak, czy jest możliwe przerobienie go do takiego stanu jak na drugim zdjęciu? Czy dużo pracy z tym jest? Dziękuję za ewentualną pomoc i rozwianie moich wątpliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 11.08.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Jest możliwe, jedynie należy wyciąć narożnik aluminiowy, który być może został już osadzony. Może w tym miejscu pojawię się pęknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jatamen 03.09.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 można wykorzystać profil, do którego jest przykręcony regips na rogu wystarczy sprawdzić gdzie są wkręty w starej płycie i ewentualnie przełożyć i podciąć stary regips żeby zmieścić cześć nowego. Ja bym przykręcił nową płytę przyciętą na żądany wymiar od ściany ze zdjęcia, wnioskuję jakieś 80cm i dokręcił do starej na rogu profil drugi do sufitu do tego jeszcze lico i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts