Jarecky007 05.08.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 kto jest zadowolony z plyt GK na scianach i najlepiej mieszka w Radomiu lub okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jatamen 04.09.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Jak dla mnie to płyty tylko tam gdzie nie ma ścian. Na gotowe murowane ściany nie przyklejałbym tego zwłaszcza na zewnętrzne często jest później dużo problemów a jest w tej chwili tyle niedrogich i ciekawych sposobów na wykończenie ścian że nie ma co się ograniczać do płyt k-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 04.09.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Jak dla mnie to płyty tylko tam gdzie nie ma ścian. Na gotowe murowane ściany nie przyklejałbym tego zwłaszcza na zewnętrzne często jest później dużo problemów a jest w tej chwili tyle niedrogich i ciekawych sposobów na wykończenie ścian że nie ma co się ograniczać do płyt k-g a jakich niby problemów? widzę że intensywnie zaliczasz posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 04.09.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Mam płyty na ścianach, sufitach i jestem zadowolony. Są dwa, trzy minusy, ale też mnóstwo plusów. Samodzielne klejenie jest najtańszym i najszybszym sposobem wykończenia ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NieJan 04.09.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Compi, wypunktuj minusy jeśli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 04.09.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Na ścianach, porównując do CW to brak jako takiej akumulacji, są miękkie ( tak jak mokre gipsowe), przy puszce włącznika nie dopilnowałem solidnego podrzucenia kleju i słychać pracę osprzętu. Ale to moja nieuwaga. Na sufitach uwag nie mam bo bez płyty nie mógłbym wykonać oświetlenia z zakrytymi LED-ami. Po ponad trzech latach nie mam pęknięć, rozwarstwień, odspojeń itp przypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts