Adbu 07.08.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Cześć, Mam taki oto problem: wczoraj rozlałem kilka (dosłownie) kropelek chloru na podłogę zrobioną z paneli drewnianych. Nie zauważyłem na początku, że coś takiego się dzieje i dzisiaj na podłodze okazało się, że są białe plamki. Bardzo proszę o rady jak to naprawić, czy da się to w ogóle naprawić? Czy można czymś to zamalować? Z góry dziękuję za wszelką pomoc Pozdrawiam Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuznajdziesz.pl 07.08.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Są specjalne korektory i tzw. systemy naprawcze do podłóg drewnianych. Zapytaj producenta paneli - powinien poradzić, którego najlepiej użyć, a może ma taki w swojej ofercie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morsuk 11.08.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 ja tak kiedyś załatwiłem podłogę...ale za to drewnianą i wapnem:( nic nie pomoglo;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adbu 19.08.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Dziękuję za poradę, będę pamiętał. Udało mi się zasłonić (chyba to jest odpowiednie słowo) za pomocą oleju lnianego. Gołym okiem nie są już widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts