tomasz1970 07.08.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Mam pytanie i proszę o poradę ,polozylem plytki w przedpokoju ,mam dwa stopnie na pietro ,które chciałbym okleić pytkami które mi zostały z podłogi ,proszę o porade ,jak ulozyc plytki aby potem nie pekaly ,dolanczam zdjecie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dewelopper 08.08.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 a jesteś pewien że płytki to dobry pomysł? w zimie będą strasznie śliskie...no chyba że na brzegu zamontujesz listwy metalowe i jakieś gumowe wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jackthepricey 08.08.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Zgadzam się z przedmówcą, zwłaszcza że to chyba nie są jakieś perforowane płytki. Weź zajrzyj do marketu i spytaj czy ci nie sprzedadzą kilku antypoślizgowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz1970 10.08.2014 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 sory nie dodałem ze to jest wewnątrz ,to jest przedpokój schodek na pietro,chodzi mi o metode kładzenia plytek ,jak maja zachodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts