jacol35500 07.08.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczące materiałów potrzebnych do budowy domu szkieletowego o powierzchni do 120mkw ( http://www.archeton.pl/projekt-domu-malydworek_454_opisogolny myślę o czymś takim) Chodzi mi o ilość drewna płyt oraz wełny na izolacje itd z góry dziękuję za odpowiedzi i proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy temat na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escone 07.08.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 wszystko jest w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacol35500 07.08.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 to projekt domu murowanego nie widzę tam nic o drewnie na dom szkieletowy ale może jestem ślepy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian85 07.08.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 ale jak będziesz przerabiał na szkieletowy to będziesz mieć w projekcie. A jak chcesz wiedzieć +/-10% to kalkulator, kartka papieru, ołówek + wzory z podstawówki (na pole trójkąta i prostokąta). Nikomu na forum raczej niebędzie się chciało tego obliczyć za Ciebie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escone 08.08.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 to projekt domu murowanego nie widzę tam nic o drewnie na dom szkieletowy ale może jestem ślepy.... To nie jest projekt, projekt będziesz miał jak go kupisz za 2500zł jak podają na stronie. I tam będą wszystkie materiały rozpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts