pillproof 07.08.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Hej, możecie pomóc w aranżacji mojej mikro- łazienki? Do tego w nietypowym kształcie:)) Docelowo będziemy mieć drugą dużą na poddaszu, ale póki co będzie ta- CAŁE 3,1 m2! No może ciut więcej, bo ściana skośna jest minimalnie przesunięta w stronę korytarza. Kompletnie nie mogę sobie tam niczego wyobrazić... Chciałabym wannienko-prysznic (wanna to zbyt duże słowo ) lub sam prysznic + wc + umywalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.08.2014 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Fajna łazienka! Prysznic walk-in i wc po lewej stronie, umywalka po prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 08.08.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Tak jak proponowała joliska będzie najlepiej. Drzwi prysznicowe np. suwane(ok.120cm) lub łamane(ok.70cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pillproof 08.08.2014 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Fajna łazienka! Prysznic walk-in i wc po lewej stronie, umywalka po prawej. Jak dla mnie jest straaasynie malutka , ale pocieszam się, że nie będzie jedyną łazienką w przyszłosci Po prawej patrząc na projekt czy wchodząc do wc? Zrobiłam sobie lekką wizualizację na stronie leroya przynajmniej wiem, że się pomieści to co chcę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pillproof 08.08.2014 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Tak jak proponowała joliska będzie najlepiej. Drzwi prysznicowe np. suwane(ok.120cm) lub łamane(ok.70cm) [ATTACH=CONFIG]273830[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]273831[/ATTACH] OOooo ) i ściankę prysznicową z luksferów można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek.s 08.08.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Moja to dopiero mikro łazienka - 2,4m2 jakoś zawsze da się upchnąć to co potrzebne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 08.08.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Zrobiłam sobie lekką wizualizację na stronie leroya przynajmniej wiem, że się pomieści to co chcę ) [ATTACH=CONFIG]273817[/ATTACH] A co chcesz? Kabinę kwadratową? Za krótki kawałek ściany między skośną ścianą z drzwiami a rogiem z kątem prostym żeby tam wsunąć nawet małą kabinę 80x80cm - musiałaby być odsnięta o ok.25cm. Róg takiej kabiny będzie wystawał na środek łazienki a na dodatek jesli kibelek będzie plecami do ściany z oknem to przed nim zostanie mało miejsca - ok.45cm do kabiny a zalecane jest min.60cm. Ja tez zrobiłam wizualkę, taką przykładową - według mnie lepiej zrobić kabinę maksymalnie otwartą/przeszkloną - bez ścianki z luksferów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pillproof 08.08.2014 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ja tez zrobiłam wizualkę, taką przykładową - według mnie lepiej zrobić kabinę maksymalnie otwartą/przeszkloną - bez ścianki z luksferów: [ATTACH=CONFIG]273885[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]273886[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]273887[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]273888[/ATTACH] Kwadratowy prysznic wstawiłam, bo nic innego w tej aplikacji nie mieli, ale chciałam maksymalnie ten róg zagospodarować. Dzięki! Będę szła w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pillproof 28.09.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 (edytowane) Dziewczyny- mogę Was prosić znowu o pomoc? Mam problem... 1.Mam problem też z drugim wc (czerwony kwadrat). W przedpokoju jest wejście do domu. Patrząc na projekt po lewej wchodzi się do biura-pracowni. Tych ścianek jeszcze nie mam a w tym kącie chciałabym zmieścić mały wc (kibelek+umywalka), ale tak patrzę że szkoda miejsca żeby tam robić dodatkowy korytarzyk... przydałoby mi się miejsce na wypicie kawy z jakimś handlowcem czy też miejsce na lodówkę podblatową, małą szafkę na kubki czy np. miejsce na ekspres czy coś? Może macie jakiś pomysł żeby tam coś zrobić? Edytowane 30 Września 2014 przez pillproof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pillproof 01.10.2014 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Tak wymyśliłam. Myślicie, że będzie ok? Za drzwiami do kibelka mogę, np. coś powiesić na ścianie albo zrobić jakąś szafkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Skopek 06.10.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Witam, ja potrzebuje pomysłu do mojej, może będzie ktoś bardziej rozwinięty w tym ... POMOCY ! łazienka jak dla mnie maleństwo ... nie mam pojęcia jak mam tam zmieścić pralke, umywalkę i prysznic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessy_18 15.10.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 witam, POMOCY czy ktoś mógłby mi doradzić jak funkcjonalnie urządzić łazienkę 4,94m2 z kominem w prawym rogu? Chciałabym aby w łazience była kabino-wanna około 150cm a przy niej zabudowana do sufitu pralka. Czy takie rozłożenie zda egzamin?? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts