chio1 08.08.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Witam, W listopadzie/grudniu ubiegłego roku wykonywany był u mnie etap elewacji. Styropian 15 + klej Knauf + tynk Faveo. Niestety po jednej stronie budynku - tam gdzie nie dochodzi słońce zaczęły pojawiać się bąble (podejrzewam ze klej/tynk przemarzł). Poprzedni stary tynk nie został "zbity" do cegly ;/. Mam gwarancje na wykonanie 3 lata. Co należy z tym zrobić żeby to naprawić (jak powinna wyglądać procedura naprawy / chcę się przygotować przed rozmowa z wykonawca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 08.08.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Procedura naprawy?Najprościej:oskrobać, wypełnić, zagruntować, położyć nowy tynk..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chio1 09.08.2014 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Czyli to raczej sam tynk czy możliwe ze problem jest na poziomie kleju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 09.08.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 nie wiem, i nikt Ci tego nie powie dopóki ne zobaczy na miejscu jak to wygląda wewnątrz.Ewent. rozwal do końca jeden "purchel" zrób zdjęcia i wrzuć tutaj, może coś będzie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts