Gość 24.06.2002 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Sluchajcie juz po raz ktorys wlamuja mi sie na budowe.Ciagle zglaszam na policje i ciagle umarzaja sprawy.Dom jest dobrze zabezpieczny, aby sie dostac do srodka trzeba uzyc co najmniej lomu. Czy to prawda jest, ze w domu nie moge zastosowac zadnego zabezpieczenia, ktore by mogło uszkodzic wlamywacza ?Przeciez to jest chore? Ten kraj to raj dla zlodzieji, wchodzi na budowe i wie ze nic mu sie nie stanie i grasuje bezkarnie. Dzisiaj nozycami przecieli siatke, wycinajac cale 2 metry miedzy slupkami, lomami rozwalili cale wejscie, uszkadzajac przy tym cegly, na poddaszu bylo im ciemno to powybujali co ktoras dachowke. Spladrowali wszytko, lacznie z tablica budowy domu.I to jzu po raz 4, ja za kazdym razem musze kupic nowa bo po budowie ciagle lazi policja i nic nie moge na to poradzic.To co ja mam co 2-3 tygodnie ciagle kupowac tablice i dachowki ?Bo nie moge jej np. podlaczyc pod prad ze jak ktos bedzie chcial ja zerwac to go popiesci ? To poco wogole ktos wchodzi na teran budowy, ktory jest ogrodzony i zabezpieczony po uszy ? Macie na to jakis patent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2002 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Na budowie nie mozna nic zostawiac. Moze wynajmij kogos do stóżowania.Albo nocuj sam wraz z pieskiem.Bo samego psa mogą unieszkodliwić. Niestety nie możesz umiescić nic, co mogłoby uszkodzic włamywacza. Byl już wątek na ten temat. Byly podpowiedzi pozdr i jestem równie zasmucona tym stanem rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 25.06.2002 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Dobrym rozwiązaniem jest ekipa budująca, która nocuje na budowie (w przyczepie, barakowozie, nawet w namiocie - jak jest ciepło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.06.2002 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Stan surowy zamykać najszybciej jak się da, najszybciej jak się da zamieszkać. Jeśli w międzyczasie nikt na budowie nie nocuje (z psem oczywiście) to jak najszybciej zakładać monitoring agencji ochrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts