simon300 09.08.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Witam Poszukuję firmy z okolic Poznania, zajmującej się budową w technologii szkieletowej drewnianej. Czy ktoś jest w stanie polecić jakąś firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan_boczek 13.08.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Nie polecam szukania firmy polecającej na forum (zgłoszą się do ciebie majstrowie, którzy typowo szukają zleceń bo ich nie mają). Poszukaj w google - i sugeruj się liczbą realizacji. Pamiętaj że są firmy z całej polski a nie tylko z okolicy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawarycy 28.08.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Witam, Podpinam się do tematu.Czy ktoś ma doświadczenie z firmą z okolic Poznania i może podzielić się opinią? Przede wszystkim solidność wykonania, terminowość i jakość materiałów. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yulasy 13.11.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ja mogę się podzielić opinię pozytywną, z resztą pisałem w innym poście. adres strony drew-eko.pl , śmiało możesz powołać się na mnie julian z pod oborniki wlkp. Jak ktoś chce podjechać i zobaczyć też nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts