Jolanta Labuda 09.08.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Witam,jestem na etapie załatwiania spraw papierkowych związanych z pozwoleniem na budowę. Po przejściu spraw papierkowych z gminą otrzymałam pismo z starostwa powiatowego, że akceptują warunki zabudowy.I tu moje pytanie: co dalej?Czy muszę czekać jeszcze na jakieś pismo z gminy?Co mogę w ogóle zrobić, gdy dostałam takie pismo?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 09.08.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Na forum są ludzie którzy załatwiali papierki w "starej" rzeczywistości. Ty załatwiasz już w sierpni czyli po nowemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolanta Labuda 09.08.2014 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Jeśli chodzi o ustawę, którą niedawno uchwalili to w życie wchodzi dopiero za 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 13.08.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Jeśli chodzi o ustawę, którą niedawno uchwalili to w życie wchodzi dopiero za 3 miesiące Jeżeli załatwiasz jeszcze w "starej" rzeczywistości to poczytaj http://kalkulatorybudowlane.pl/teksty/2013/08/29/budowa-domu-krok-po-kroku-formalnosci/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Murator 23.08.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Witam, jestem na etapie załatwiania spraw papierkowych związanych z pozwoleniem na budowę. Po przejściu spraw papierkowych z gminą otrzymałam pismo z starostwa powiatowego, że akceptują warunki zabudowy. I tu moje pytanie: co dalej? Czy muszę czekać jeszcze na jakieś pismo z gminy? Co mogę w ogóle zrobić, gdy dostałam takie pismo? Pozdrawiam! Bez względu na co kolwiek ważne jest byś miała wsparcie w znającym się na rzeczy kierowniku budowy. On w zasadzie pokieruje dalszymi krokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchacc 27.08.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Będąc w gminie mogłeś jeszcze podpytać. A dobry znający się na rzeczy kierownik budowy też rzeczywiście powinien Ci we wszystkim doradzić, też co, kiedy i gdzie powinieneś załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts