asieczekasieczek 10.08.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 moja łazienka jest bardzo mała 144x155 ściana z wanną ma 144 cm, drzwi 70 cm oto plan jak wyglada w tej chwili tam gdzie jest kropka w prawym dolnym rogu idą rurki od kaloryfera jak na razie nie jesteśmy zdecydowani czy zostajemy przy wannie 140*70 czy prysznic ale max 80*80 w prawym górnym rogu bardzo podobają mi się umywalki podwieszane i już mam upatrzoną w graficie rozm. 50 cm z firmy Antado oraz słupek który byłby umieszczony po przeciwnej stronie umywalki lub firmy Oristo (ale kolor jest o wiele iemniejszy) ponieważ łazienka jest mała myślę o białych płytkach (plus jakiś dodatek w szarościach-może mozaika) i tu moja prośba o pomoc w znalezieniu sprawdzonych płytek-ktoś pomoże z nazwami? czy do małej łazienki lepiej błyszczące czy lepiej matowe? jaką fugę białą wybrać by utrzymał się efekt bieli na długo myślałam o podłodze w kolorze popielatym ale nie potrafię znaleźć kompletu białych płytek na ścianę i płytek na podłogę w szarościach plus dekor w szarościach aby nie było zbytnich kontrastów z powodu płytek z innej serii czy grzejnik wybrać w białym kolorze (na tle białych płytek będzie i w bezpośrednim sąsiedztwie słupka w kolorze grafitowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieczekasieczek 10.08.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 i jeszcze dodam zdjęcia łazienki jak wygląda teraz pralka będzie poza łazienką więc się nią nie przejmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts