Badnia Archeologiczn 10.08.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam Rozkręcam firmę archeologiczną i marzy mi się stworzenie dobrej stronę internetowej. Takiej co pomogłaby potencjalnym klientom ale i każdemu zainteresowanemu tematem, w zrozumieniu dlaczego archeolog na budowie jest potrzebny. Stron która by odpowiedziała na najczęstsze pytania itp. Dlatego jeśli ktoś miałby jakieś pomysły na pytania jakie dręczą inwestora gdy ma odczynienia z działką będąca pod „nadzorem konserwatorskim”... Albo gdy nie ma takiej działki ale ma pytanie.. Piszcie proszę, proszę Myślę, najlepszą formą będzie komentarz tego postu ale może tęż być na mój e-mail - jest na stronie badania archeologiczne Szczecin i zachodniopomorskie . Pewnie dostanie mi się do "wszystko wiedzących", że to nie miejsce na takie posty itp. Jednak ja podkreślam, ze chodzi mi o wiedzę. A informacja jest teraz w XXI w. cenniejsza do złota i wszedzie warto pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 16.12.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Haha cena, e-gromadzenie dokumentow,IBrak nadmiernej gorliwosci znalezienia znaleziska (w rozmowie).. Wlascicielka dzialki na bylej osadzie rzymskiej. Przed wykopaliskami. Moj archeolog wszystkie papiery zgromadzil mailem I poczta.Ma promese muzeum I papiery dostalam w ciagu 2 tygodni z urzedu.Podsumowujac: brak koniecznosci odwiedzenia biura, szybkie zalatwienie. Edytowane 17 Grudnia 2014 przez questa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts