Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Rozkręcam firmę archeologiczną i marzy mi się stworzenie dobrej stronę internetowej. Takiej co pomogłaby potencjalnym klientom ale i każdemu zainteresowanemu tematem, w zrozumieniu dlaczego archeolog na budowie jest potrzebny.

Stron która by odpowiedziała na najczęstsze pytania itp.

Dlatego jeśli ktoś miałby jakieś pomysły na pytania jakie dręczą inwestora gdy ma odczynienia z działką będąca pod „nadzorem konserwatorskim”... Albo gdy nie ma takiej działki ale ma pytanie.. Piszcie proszę, proszę

Myślę, najlepszą formą będzie komentarz tego postu ale może tęż być na mój e-mail - jest na stronie badania archeologiczne Szczecin i zachodniopomorskie .

Pewnie dostanie mi się do "wszystko wiedzących", że to nie miejsce na takie posty itp. Jednak ja podkreślam, ze chodzi mi o wiedzę. A informacja jest teraz w XXI w. cenniejsza do złota i wszedzie warto pytać.

• 4 months później...

Haha cena, e-gromadzenie dokumentow,I

Brak nadmiernej gorliwosci znalezienia znaleziska (w rozmowie).. Wlascicielka dzialki na bylej osadzie rzymskiej. Przed wykopaliskami. Moj archeolog wszystkie papiery zgromadzil mailem I poczta.Ma promese muzeum I papiery dostalam w ciagu 2 tygodni z urzedu.Podsumowujac: brak koniecznosci odwiedzenia biura, szybkie zalatwienie.

Edytowane przez questa