Miszcz Jaszczonb 10.08.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam, Mam taki mały problem, mam schody betonowe w stanie surowym na klatce i chciałbym je jakoś zabudować, tym bardziej, że na górę wybiegają małe dzieci i boję się, że mogą spaść a pod nimi są jeszcze schody do kotłowni i spiżarni, więc przydałaby sie ścianka między schodami i drzwi. Zaplanowałem sobie, że zamiast balustrady na całej długości wykonam murek z betonu komórkowego 8 cm, kiedyś to wykończę i połążę deski. Szukam jakiegoś pomysłu, inspiracji jak to zrobić, chętnie zobaczyłbym zdjęcia, jeśli macie podobnie zrobione schody. Będę wdzięczny za pomoc i porady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszcz Jaszczonb 12.08.2014 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Dziękuję za pomoc, faktycznie można liczyć na to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jatamen 04.09.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Jeżeli chcesz mieć piękną balustrade na którą Cię w tej chwili nie stać, to po prostu kup zabezpieczenie na schody żeby dzieci się nie dostały na nie, łatwiej będzie je później zdemontować przed właściwą balustradą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts