Hiro20 10.08.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam mam pytanie dotyczące izolacji przed wodą ganku-taras. Swojego czasu byłem w Hiszpanii oni nie kładli tam papy tylko malowali farbą kałczukową + siatka zatapialna w to i 2 raz malowanie czy u nas jest też taka metoda ?? Jakaś farba i żeby na to można kłaść płytki. Z góry dziekuje za wszelka pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 10.08.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 U nas mamy mrozy+woda=co rok,dwa nowe płytki,więc jakaś farba i siatka raczej nie bardzo,poszukaj kompletnego systemu izolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.08.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Nie polecam stosowania papy jako izolacji na tarasie. Po rozmowie z fachowcem dowiedzialem sie, ze papa bez dostepu powietrza gnije.Na tarasie zalecono mi zastosowac paropszepuszczalnej folie PCI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiro20 11.08.2014 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Wiec co mam zrobić na beton położyć tylko płytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 11.08.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 A wybierz sobie coś - http://odu.pl/3r4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.08.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Porozmawiaj z przedstawicielem PCI, ja tak zrobilem i poloze specjalna paroprzepuszczalna folie na taras, obrubke blacharską, styrodur ,zaprawadociskowa, na to nastepna obrobka i kafle.Tak to wyglada w skrócie. Szczegółowy rysunek wykona Ci przedstawiciel systemu PCI, moze byc Bolix lub inne podobne firmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts