jolly 01.06.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Witam wszystkim Forumowiczów, jestem nowa a już zdziwiona - czyżby nikt nie budował LMP 01 od Lipińskich, szukałam w wyszukiwarce, wpisałam się w projekty i ....... nic!Proszę długoletnich o pomoc, gdzie jeszcze uderzyć by w końcu to znaleźć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 01.06.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Witam. Przy takiej masie projektów gotowych może się zdarzyć, że nikt akurat tego jeszcze nie buduje... Hm, a może po prostu napisz do Lipińskich - poproś, niech dadzą Twój adres mailowy z prośbą o kontakt osobom, które budują lub wybudowały już LMP01, mają zapewne ich adresy i o ew. nowego nabywcę (Ciebie) powinni zadbać Pozdrawiam, Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.06.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Znalazłam - radiks - grupa wrocławskahttp://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=798&postdays=0&postorder=asc&start=4020mam nadzieję że link działa - jakby nie - to strona 68 w grupie wroc. LMP 01 to był mój faworyt zanim zdecydowaliśmy się na D08 Muratora. Bardzo udany projekt, bardzo łady domek.Może załóż wątek na sdtronie Projekty, na pewno ktoś się znajdzie.PozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rihat69 19.02.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 witam właśnie nabyłem projekt LMP01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts