Miszcz Jaszczonb 10.08.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam, Mam taki mały problem, mam schody betonowe w stanie surowym na klatce i chciałbym je jakoś zabudować, tym bardziej, że na górę wybiegają małe dzieci i boję się, że mogą spaść a pod nimi są jeszcze schody do kotłowni i spiżarni, więc przydałaby sie ścianka między schodami i drzwi. Zaplanowałem sobie, że zamiast balustrady na całej długości wykonam murek z betonu komórkowego 8 cm, kiedyś to wykończę i połążę deski. Szukam jakiegoś pomysłu, inspiracji jak to zrobić, chętnie zobaczyłbym zdjęcia, jeśli macie podobnie zrobione schody. Będę wdzięczny za pomoc i porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszcz Jaszczonb 11.08.2014 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts