ableki 10.08.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witajcie,czy macie może godne polecenia jakieś miejsce, w którym mogłabym kupić białe, gotowe tj. pomalowane na biało i zaimpregnowane sztachetki z drewna do budowy płotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neono 14.09.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Witaj, spotkałem się z podobnym problemem. Doszedłem do wniosku, że zainwestuję w dobry olej do drewna na zewnątrz w białym kolorze, efekt jest świetny. Wypróbuj olej Bona Decking & Furniture Oil firmy Bona, jest bardzo dobrej jakości i dobrze się nakłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morisonn 19.09.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 A nie będzie lepsza bejca w białym odcieniu? Z tego co widziałem na stronie to Bona ma takie coś w swojej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts