Gość grend 10.08.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 WitamKtoś rozwiązywał ten temat kładąc bezpośrednio np gips szpachlowy i gładź ? albo jaks klej i gładź ? Sciany mam równe z odchyleniem 2-3 milmetrów i tradycyjny tynk w celu wyrównania według mnie jest zbedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_i_Piotr 10.08.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam Ktoś rozwiązywał ten temat kładąc bezpośrednio np gips szpachlowy i gładź ? albo jaks klej i gładź ? Sciany mam równe z odchyleniem 2-3 milmetrów i tradycyjny tynk w celu wyrównania według mnie jest zbedny Poloz po prostu tynki gipsowe i problem z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.08.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Poloz po prostu tynki gipsowe i problem z glowy. Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 12.08.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Jak w temacie - chcę pominąć tradycyjne tynki - także gipsowe. Nie mam zamiaru komus płacić za metr tynku 20-25pln kiedy mogę połozyć "blachą" np warstwę gipsu szpachlowego i położenie gładzi dać fachowcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_i_Piotr 13.08.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Jak w temacie - chcę pominąć tradycyjne tynki - także gipsowe. Nie mam zamiaru komus płacić za metr tynku 20-25pln kiedy mogę połozyć "blachą" np warstwę gipsu szpachlowego i położenie gładzi dać fachowcowi Rozumiem, ze sprawdzales, ze to sie oplaca? Bo w niektorych rejonach m2 gladzi kladzionej przez fachowca kosztuje ok 25 zlm2, a do tego dojdzie jeszcze Twoja praca. Dobrze zrobiony tynk gipsowy przetrzesz sobie tylko lekko i mozesz go malowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 17.08.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Rozumiem, ze sprawdzales, ze to sie oplaca? Bo w niektorych rejonach m2 gladzi kladzionej przez fachowca kosztuje ok 25 zlm2, a do tego dojdzie jeszcze Twoja praca. Dobrze zrobiony tynk gipsowy przetrzesz sobie tylko lekko i mozesz go malowac. Te przetarcie tynku polega na połozeniu gładzi jeżeli chcesz mieć gładkie ściany - nie widzę tutaj żadnej roznicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 17.08.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Te przetarcie tynku polega na połozeniu gładzi jeżeli chcesz mieć gładkie ściany - nie widzę tutaj żadnej roznicy... Mam tynk gipsowy zrobiony pod malowanie,nie trzeba było nakładać gładzi,jest jak szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts