mi_mała 16.08.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 No wiem że nie wiedziałaś, bo właśnie się podpięłam pod propozycję dla Majolie Kiedyś w przyszłości pokażę Ci, co mi się podoba a potrzebuję dużego wymiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 16.08.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jestem zawiedziona... Myślałam, że zrobimy to przed Majolie, bo się ociąga a Ty mi piszesz kiedyś tam... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 16.08.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 No u mnie to wiesz jaki stopień zaawansowania inwestycji Majolie ma podłogi, rozważa łazienki, a ja czekam na moje piętro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 17.08.2014 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Małe sprostowanie, moje podłogi drewniane na razie w paczkach leżą i wszystko wskazuje na to, że jeszcze "chwilę" poleżą. A obraz mi się w głowie urodził jak tak sobie siedziałam i obserwowałam męża skaczącego po konstrukcji schodowo-klatkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.08.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 malowanie? hmmmmnm Aga jak masz wieeeeele chęci i zapału a nie masz chwilowo dla kogo to może for me? prosiłam znajomą graficzkę, ale ona nie ma czasu zbyt - teoretycznie bardzo mi się nie spieszy - ale jak już będzie to będę patrzeć i wzdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 17.08.2014 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Chodzi o to, że Aga chce już!! A żadnej z nas się nie spieszy No kurcze, przecież na mojej zakurzonej budowie, obraz się też zakurzy. Jak tak będziemy zwlekać, to się Aga rozmyśli. Zresztą może już się rozmyśliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 17.08.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Na razie poszukam u artystów-studentów, bo jednak wolałabym coś unikalnego, a nie masówkę. No i marzy mi się obraz olejny, np. coś w tym stylu: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/bi/zc/7meh/f93cyU8YS7yp6ZKIaB.jpg piękne już się rozgościłam macie motor - my też mamy kilka same też jeździcie, czy tylko Wasi panowie mężowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 17.08.2014 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jeździłam w młodości, ale kiedy to było... Teraz mnie jakiś strach ogarnia i już drżę jak pomyślę, że mąż z córką będzie pomykał. Ja się chyba nie skuszę Ostatnio mnie woził po sadzie na wsi i wcale mi się to nie podobało, fryzurę mi rozwaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 17.08.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja od pewnego czasu boję sie motocykli Trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.08.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 ... same też jeździcie, czy tylko Wasi panowie mężowie? ja sama też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 17.08.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 ja sama też Odważne babsko Fryzura to nie jedyna rzecz, którą można rozwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.08.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja od pewnego czasu boję sie motocykli Trzeba uważać trzeba uważać tak samo jak na wszystko inne... w aucie też można zginąć... własny rozum najważniejszy! Odważne babsko Fryzura to nie jedyna rzecz, którą można rozwalić lubię te "muchy w zębach" a fryzury nigdy nie rozwaliłam jeszcze pod kaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 17.08.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja mam grzywkę , a poza tym nie chciałam pożyczanego kasku zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 17.08.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) trzeba uważać tak samo jak na wszystko inne... w aucie też można zginąć... własny rozum najważniejszy! Ale niestety nie tylko swój, ale też innych Wypadek zawsze ma dwóch, no prawie zawsze A wracając do weselszych tematów, kwiaty w nowoczesnych, biało-drewniano-szarych wnętrzach wyglądają zabójczo: http://img2.lovingit.pl/u/j/5/w490/21112_j5gluvjz.jpg http://img2.lovingit.pl/u/m/l/w610/21110_mlj2zetn.jpg Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 17.08.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 cudowne my na motocyklistów mówimy "dawcy", chociaż to jest bezsensowne określenie, bo po wypadku narządy zazwyczaj i tak do niczego się nie nadają Zapewne super jest jechać na motorze ale niestety na drodze nigdy nie możesz liczyć jedynie na siebie i swoje reakcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 17.08.2014 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Moja chłopina się uparła na motor, to przecież się z nim nie pobiję Rowerem jak jeździ pomiędzy samochodami, to też bezpiecznie nie jest. Na szczęście rozsądny to facet i paliwa dużo nie lubi spalać - jest na nadzieja, że szybko jeździ nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 17.08.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Mi, ale mi upiększyłaś wątek - cudnie w tych pomieszczeniach. Namówiłyście mnie na intensywne myślenie o roślinach. Kotkę muszę zacząć przygotowywać... Cholerka, ona mi wszystko poobgryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 17.08.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Trzeba pamiętać tylko o tym, żeby kwiaty dobierać tak, aby nie były dla kotów trujące. Podżerać będzie od czasu do czasu, ale kwiat da sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 17.08.2014 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Obecnie mam jednego kaktusa i bukiet sztucznych róż. Przez pięć lat, tj. od kiedy jest z nami podżerała tak skutecznie, że rezygnowałam po kolei z pozostałych kwiatów. Jednak jest taka kochana, że wybaczę jej wszystko - no i szara na dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 17.08.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 A próbowałaś jej sadzić kocią trawkę w doniczce? Może się na nią przerzuci? Odkąd kotom posadziliśmy trawę na balkonie nie tykają innych kwiatów Zimą pewnie wrócą do podżerania, ale planuję jedną dłuższą donicę wysadzic im własnie w trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts