baltazar 11.08.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Plan jest taki:bloczek, dysperbit grunt, dysperbit właściwy, papa termozgrzewalna, styrodur, folia kubełkowa.Moje pytania:- czy papę termozgrzewalną można dawać na pokryte dysperbitem ściany? Mam na myśli czy podgrzewanie nie zniszczy powłoki dysperbitu- czy nie lepiej zamiast papy dać folię?- mam część stroduru XPS 10cm i cześć wodostyr EPS P 10cm. Które dać niżej a które wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dozrc 20.08.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Zamiast dysperbitu i papy nałożyć porządną masę KMB (Okoplast 2K, Pecimor 2K, Bikuthan 2K lub inną).XPS niżej, EPS jeśli już musi być to wyżej bo chłonie wodę.Folia kubełkowa to niczego niepotrzebna, chyba że grunt do zasypywania będzie z dużą ilością gruzu to jako ochrona termoizolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts