Kless 12.08.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Witajcie, Mam takie pytanie a mianowicię robię WZ dla działki i wziołem aktualne mapy ze starostwa i na mapie mojej działki jest słup a w rzeczywistości go tam nie ma! Coś mówili ze starych lini czy słupów nie usuwają z map więc jak to wygląda przy sprzedaży i czy dostane WZ na działce z supem widmo??Czy da się przy podziale usunąć jakoś słup żeby nie było go na mapach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.08.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Jeżeli w terenie nie ma słupa a na mapie jest to wniosek jest jeden mapa jest nieaktualna. Skąd była ta mapa , robił to geodeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kless 13.08.2014 04:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Wyciągałem ze starostwaMoże jak geodeta będzie robił mi podzial po otrzymaniu Wz to zapytam czy usunie supa z mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jatamen 04.09.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Tak, starostwo unika takich prac i bezproblemowo geodeta zaktualizuje mapkę i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts