mich83 12.08.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Witam. Mam takie problem. Ojciec potrafi sobie przysnąc podczas odgrzewania obiadu i pilnie poszukuje czujki która zaczeła by wyć gdyby garnek zaczoł się przypalać. Kuchenka gazowa jest standardowo podpięta pod gaz z miasta, ma też odłączenia dopływu gazu gdyby płomień zgasl. Czujek jest ogrom a ja kompletnie sie na tym nieznam a i boje sie zbyt długo poszukiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub_b 13.08.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 ale to dopiero jak zacznie dymić o taki chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 13.08.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 No własnie sam niewiem na co ta czujka ma reagować. Lepiej gdyby ostrzegła zanim coś już sie zapali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jatamen 04.09.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Najbezpieczniejsza będzie mikrofalówka. nie wiem czy są ogólnodostępne czujniki ulatniania się gazu w miarę rozsądnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts