morawcik 13.08.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam. Chciałbym zrobić sufit podwieszany wraz z drugim poziomem. Chodzi mi o coś takiego: . Część nad tym wygiętym to ma być sufit podwieszony a ta część wygięta to ma być ten dodatkowy poziom. Zastanawiam się, którą metodą będzie lepiej to zrobić: 1. Najpierw zrobić ten pierwszy poziom i do niego montować drugi? 2. Zamontować profile do pierwszego poziomu i od razu dodać profile dla drugiego i dopiero wtedy mocować płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 13.08.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 De gustibus... czyli mówiąc najprościej - zmienić pomysł A jeśli już naprawdę MUSISZ - stelaż zrób od razu dla całej konstrukcji, wyższej i niższej, w całości "złapany" do sufitu. Lub wrócić do mojej pierwszej rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morawcik 13.08.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Dlaczego mam zmienić pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metpol 15.03.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Robi się jednym rzutem całą konstrukcję i okłada płytą - czyli rozwiązanie nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts