misiek700 13.08.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Mam problem z łazienką. Łazienka jak na rysunku: Szukam pomocy w rozmieszczeniu wanny, sedesu itp w tej łazience. Problem polega na tym, że sedes musi być blisko pionu kanalizacyjnego, którego nie da sie przesunąć. Miałem już fajny układ, który mi i żonie sie podobał, jednak okazało się, że z powodu odległości sedesu od pionu nie da sie tak zrobić. Podobno nie będzie odpowiedniego spadku. Miało to wyglądać tak: Mam prośbę do Was. Czy pomoże mi ktoś zaprojektować jakiś fajny układ w tej łazience? Chciałbym mieć tam: prysznic(w miarę duży i najlepiej bez brodzika), wannę, umywalkę nablatową z blatem ok 40-50 cm poza umywalką i oczywiście sedes. Sciany już są, ale jest jeszcze możliwość przesunięcia drzwi. W łazience nie musi być duzo szafek, będzie jeszcze druga łazienka, gdzie będa szafki na różne detergenty i rzeczy, które trzyma sie w łazience. W tej chciałbym, żeby była mała szafka na ręczniki, zapasowe mydło i paste do zębów. Pralki również nie będzie w tej łazience. Miałem jescze taki pomysł: ale wydaje mi się, że może być problem z wchodzeniem i wychodzeniem z wanny. Ta ścianka między wanną i prysznicem może to utrudniać. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 13.08.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Prysznic 80x120cm, wanna 75x170cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 13.08.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Na jakiej wysokości jest okno jeśli masz na planie pod nim umywalkę........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek700 13.08.2014 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 ten 3 jest ciekawy.Okno nie wiem na jakiej jest wysokości. Na projekcie oryginalnym, też pod oknem jest umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts