darass86 14.08.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 cześć, proszę o szybką poradę. Ogólnie problem trochę skomplikowany. Muszę zrobić hydro izolację na fundamentach bo mi zamaka ściana w piwnicy (między ława a ścianą z bloczka). Niestety odpada papa bo nie dam rady jej przykleić na bardzo nie równą ławę.Wymyśliłem takie rozwiązanie:opcja 1 - Abizol R potem dwie warstwy Abizolu P, na drugą warstwę abizol jak jeszcze nie zwiąże chcę wkleić folię budowlaną żeby móc styropian położyć. Potem jeszcze raz folia budowla lub kubełkowa i zasypać jakimś żwirem.opcja 2 - grunt dysperbitem potem Abizol ST w dwóch albo trzech warstwach potem styropian i folia budowlana albo kubełkowa. Wiem że rozwiązania nie są najlepsze ale inne rozwiązanie nie przychodzi mi do głowy.Głównie chodzi mi o tą folię na abizol p czy można?z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 14.08.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Tylko izohan WM dwie warstwy na twoje problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts