eniu 22.09.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 :lol2:A już przez chwilę miałem wrażenie, że i u Ciebie wraz z wiekiem wzrasta popyt na wszelkiej maści święty spokój. ZUS przysłał mi ostatnio wynik moich możliwości emerytalnych (całki żywot coś im płaciłem, czasem niemało...). Jakbym chciał tera emeryturki, dostawałbym od nich co miesiąc 283 zł . Tak wiec, tym samym spokój, to ja sobie mogę w tyłek wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 22.09.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Zanim pójdziesz na emeryturę, GUS co jaki czas podnosi średnie dalsze trwania życia.. wtedy dostaniesz jeszcze mniej emeryturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.09.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 ZUS przysłał mi ostatnio wynik moich możliwości emerytalnych (całki żywot coś im płaciłem, czasem niemało...). Jakbym chciał tera emeryturki, dostawałbym od nich co miesiąc 283 zł . Tak wiec, tym samym spokój, to ja sobie mogę w tyłek wsadzić Twoje dwuznaczne poczucie humoru jest tu wyjątkowo bezcenne, jednak stoi dosyć mocno w opozycji do wyważonego, aczkolwiek mimo wszystko stoickiego światopoglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.09.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 W biznesie coraz popularniejszy networking, będzie spychać zwierzaki na margines. Oczywiście nie od razu i nie do końca, ale czasy całkowitej bezkarności oszołomów muszą odejść w niebyt... Ech, cosik mię się widzi, że planujesz kabaret utworzyć i tak się przygotowujesz... coś Ci zapodam na deser http://polska.newsweek.pl/szefowie-psychopaci-jon-ronson-newsweek-pl,artykuly,347931,1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.09.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ech, cosik mię się widzi, że planujesz kabaret utworzyć i tak się przygotowujesz... coś Ci zapodam na deser http://polska.newsweek.pl/szefowie-psychopaci-jon-ronson-newsweek-pl,artykuly,347931,1.html A nie mówiłem?! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?229462-Chrze%C5%9Bcijanin-katolik&p=6614541&viewfull=1#post6614541 1% waryjatów pcha ten wózek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.09.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Wszelakich lęków i wiar jakichkolwiek wyzbyłem się całkowicie lat gdzieś około siedmiu Dziś jestem: abnegatem z defektem mózgu, ćpunem i alkoholikiem (pustkę swą wypełniając jaraniem gandzi, za kołnierz nie wylewając) ... ot taka bakteria ze mnie, (pantofelek rzekłbym) ... tylko gdzieś mnie uwiera skrzeczące we mnie pytanie: na chuj być przyzwoitym ? ... no po kiego ? Ech... przyszło mi w niedzielę wysłuchać kazania. I się dowiedziałem. Otóż księżulek dywagował, czemu porządni ludzie młodo umierają, a niejeden łobuz żyje do lat wielu na utrapienie innych. I doszedł do wniosku, że tak jest, bo Bóg daje mu czas, aby się opamiętał i poprawił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.09.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ech... przyszło mi w niedzielę wysłuchać kazania. I się dowiedziałem. Otóż księżulek dywagował, czemu porządni ludzie młodo umierają, a niejeden łobuz żyje do lat wielu na utrapienie innych. I doszedł do wniosku, że tak jest, bo Bóg daje mu czas, aby się opamiętał i poprawił!Łał! No i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.09.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ech... przyszło mi w niedzielę wysłuchać kazania. I się dowiedziałem. Otóż księżulek dywagował, czemu porządni ludzie młodo umierają, a niejeden łobuz żyje do lat wielu na utrapienie innych. I doszedł do wniosku, że tak jest, bo Bóg daje mu czas, aby się opamiętał i poprawił! w takim razie będę żył wiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.09.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ech... przyszło mi w niedzielę wysłuchać kazania. I się dowiedziałem. Otóż księżulek dywagował, czemu porządni ludzie młodo umierają, a niejeden łobuz żyje do lat wielu na utrapienie innych. I doszedł do wniosku, że tak jest, bo Bóg daje mu czas, aby się opamiętał i poprawił! Niczym Jaruzelski! Jak mojej matuli powiedziałem, że Jaruzel się wyspowiadał i przyjął komunię przed śmiercią, więc pójdzie do nieba, to się złapała za głowę i powiedziała, że ona do takiego nieba nie chce! Że mam jej znaleźć inne i koniec! No i mam problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.09.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Niczym Jaruzelski! Jak mojej matuli powiedziałem, że Jaruzel się wyspowiadał i przyjął komunię przed śmiercią, więc pójdzie do nieba, to się złapała za głowę i powiedziała, że ona do takiego nieba nie chce! Że mam jej znaleźć inne i koniec! No i mam problem... coś tam Stasiu wyszukasz ... dla uspokojenia Mamy, zawsze możesz Jej powiedzieć, że poszedł do specjalnej izolatki tylko dla wojskowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.09.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 coś tam Stasiu wyszukasz ... dla uspokojenia Mamy, zawsze możesz Jej powiedzieć, że poszedł do specjalnej izolatki tylko dla wojskowych Taa! Zwłaszcza ,że tylko Bóg skruszonym grzesznikom ponoć wybacza, katolik - przenigdy. Im większe cierpienie grzesznika, tym jego dusza więcej słodyczy zażywa. Mnie zaś jednako zawsze bawił religijny relatywizm wyznaniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 23.09.2014 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Mnie jednak żal nieco, iż dla chrześcijan nie starczyło już dziewic w raju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 23.09.2014 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Z dziewicami to ponoć błąd tłumaczenia. Chodziło o winne grona czekające w raju.Gdyby nie ten błąd, nie byłoby tylu terrorystów-samobójców. Cholera wie co kogo tam czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.09.2014 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Mnie jednak żal nieco, iż dla chrześcijan nie starczyło już dziewic w raju...A skąd wiesz? Ulegasz wrogiej propagandzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.09.2014 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Gliwicki-proboszcz-udzielil-dyspensy-na-mieso-z-konkretnego-sklepu,wid,16917756,wiadomosc.html Nie narzekajcie... w Gliwicach można steki w piątek jeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.09.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 A skąd wiesz? Ulegasz wrogiej propagandzie. To nie propaganda. Dziś prawdziwych dziewic już nie ma. Swoją drogą, zastanawiająca jest ta muzułmańska potrzeba mnogiej defloracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.09.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Gliwicki-proboszcz-udzielil-dyspensy-na-mieso-z-konkretnego-sklepu,wid,16917756,wiadomosc.html Nie narzekajcie... w Gliwicach można steki w piątek jeść... Rozczarowałem się, bo co prawda można ale tylko z koszernych masarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.09.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 A jest gdzies wyszczegolnione ze te "dziewice" to kobiety? Moze to stado... meee.... meee....:D:D Trafiasz, szczęśliwy do raju a tam prowadzą cię na łąkę. Masz używaj ile wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.09.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 I nie ma obrońców zwierząt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 29.09.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 I nie ma obrońców zwierząt? Niby przed czym je bronić? Toż to sama, czysta rozkosz znaleźć się pod wiernym wojownikiem Allaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts