lamcpp 15.08.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Witam, mam przyłącze do zlewu z ciepłą i zimną wodą, które musiałem odtynkować i trochę odkuć bloczki silikatowe żeby je skrócić.Mam teraz to przyłącze, wielką dziurę dookoła i zastanawiam się czym to zagipsować, zacementować?Gips, który mam jest napisane, że można używać na głębokość max 1 cm więc się nie nada - dziura jest około 6 cm.Czy można by tam dać np. cement? czy to nie będzie miało żadnego wpływu na przyłącze etc.Ewentualnie czym polecacie to załatać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_unnamed 19.08.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Zaprawa tynkarska pozwalająca na stosowanie warstwy 6cm lub kilka warstw innej. Na to gładź gipsowa, jeśli na ścianach masz gładzie.Na rurki wodne możesz nanizać otuliny izolacyjne aby oddylatować je od tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts