Zygus 16.08.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Czy znajdę tutaj osobę, która zbudowała ściany w domu z bloczków betonowych? Czy bloki betonowe spisują się na ściany w domu?Chodzi mi o coś takiego http://betblok.pl/bloczki.php ktoś używał? Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez Zygus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.08.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jasne, połowa forum ma z tego domy. Czytałeś stronę która linkujesz? Naprawdę uważasz że to materiał na domek ? Podaj konketni który bloczek nadaje sie na domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pollo_loco 18.08.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 No cóż, budy dla psa bym z tego nie postawił, bo bym się bał, że czworonoga przewieje... Do stawiania domku jednorodzinnego są "trochę" inne materiały (Porotherm, silka, keramzytobeton...) - i o nich proponowałbym Ci poczytać najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygus 18.08.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Dzięki chłopaki za odpowiedź., zainteresuję się w takim razie szerzej tematem. Zaintrygowały mnie te wypustki i możliwość łatwego montażu np. przy 8 calówkach, ale skoro mówicie, że na dom to niezbyt trafiony pomysł (na stronie jest napisane, że można budować tym ściany) to pewnie jest inne na to przeznaczenie niż tak sobie tutaj myślałem, bo pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Poczytam o tych innych materiałach, jak coś będę pytał na forum. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts