mumin 01.06.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Witam Te małe muszki dają się mocno we znaki.Wszędzie włażą i gryzą.Czy znacie może jakiś sposób na ich ostraszanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 01.06.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Sprawdzony sposób na meszki to zapach goździków. W sklepach z artykułami orinetalnymi można kupić kadzidełka goździkowe, zapewniam że zapach palonych kadzidełek odstrasza te natrętne potwory. Jeżeli np idziemy na spacer to można posmarować się olejkiem goździkowym (również dostępny w tych samych sklepach). Sprawdziłam - DZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.06.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Po sprawdzeniu wielu srodkow najlepszy okazal sie Pungino dostepny w aptekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 02.06.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 I oczywiście niezawodny zapach waniliowy do ciast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.06.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Lub zmiana miejsca zamieszkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonda 05.05.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja w tamtym roku byłam na wiosennym spływie kajakowym i właśnie tam pierwszy raz dostałam od organizatorów preparat o nazwie MUGGA właśnie na meszki i kleszcze i powiem Wam, że gdyby nie ten preparat to zywcem by mnie zjadły .Ogólnie jestem miejską dziwczyną i wcześniej nie wiedziałam jak uporczliwe są te muchówki i dlatego jeżeli coś miałbym polecać to tylko to - co prawda może coś lepszego jest ale skoro używali tego wszyscy i do tego sami zawodowcy od spływów to chyba z czystym sumieniem moge polecic ten środek skoro oni napewno testowli juz wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts