Wikitiki 07.04.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 ja bym nie ciągną dodatkowych kabli teraz jest tyle możliwości np system bredlink i włączniki Vitreous (dotykowe) łączą sie przez wifi i nie trzeba żadnych dodatkowych kabli a jest to naprawdę w okazyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 07.04.2016 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 ja bym nie ciągną dodatkowych kabli teraz jest tyle możliwości np system bredlink i włączniki Vitreous (dotykowe) łączą sie przez wifi i nie trzeba żadnych dodatkowych kabli a jest to naprawdę w okazyjnej cenie Kolejny niedorobiony handlowiec ze zrytym beretem, podszywający się pod zadowolonego nabywcę chińskich wynalazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sztywniak 07.04.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Kolejny niedorobiony handlowiec ze zrytym beretem, podszywający się pod zadowolonego nabywcę chińskich wynalazków. @dendrytus : ja Cię podziwiam, że masz tyle cierpliwości i uporu. To jak walka z wiatrakami. Udanego weekendu bo się powoli zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 07.04.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 @dendrytus : ja Cię podziwiam, że masz tyle cierpliwości i uporu. To jak walka z wiatrakami. Ja się świetnie przy tym bawię. Już się kiedyś jednej chińszczyzny skutecznie pozbyłem. Udanego weekendu bo się powoli zbliża Również i tobie tego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts