ewka_so 09.10.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Przy wyborze powinniśmy kierować się sposobem wykończenia - ocena subiektywna i ceną - wartość mierzalna. Ależ dokładnie to samo powiedziałam :> Dla mnie wykończenie pozostawiało wiele do życzenia (SUBIEKTYWNIE), wyboru dokonałam więc w salonie, pod wpływem chwili i momentalnego zauroczenia - uściśliłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta34 09.10.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 A mam do was pytanie, bo ostatnio widziałam w jednym programie jak zachwalali sidolux chyba do podłóg że niby działa jak cyklinowanie. Ktoś coś słyszał, ktos coś wie? Nie żebym się uskarżała na podłogę ale wzięliśmy kota i cały czas łapy zostawia a wenge ciemny więc widać jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianD1 14.10.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Przereklamowane jak zawsze.. Za takie rzeczy się płaci w TV i wciskają ludziom kit. Jak masz Baltica, to od nich używaj produktów do podłogi i wszystko powinno być ok.. A kotu kup kapice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaKowal 17.10.2014 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 A mam do was pytanie, bo ostatnio widziałam w jednym programie jak zachwalali sidolux chyba do podłóg że niby działa jak cyklinowanie. Ktoś coś słyszał, ktos coś wie? Nie żebym się uskarżała na podłogę ale wzięliśmy kota i cały czas łapy zostawia a wenge ciemny więc widać jak diabli Pielęgnacja to poważniejszy temat niż mi się wydawało. W sklepie pan grzecznie tłumaczył mi, że niewłaściwy środek może wyrządzić podłodze więcej szkody niż pożytku. Nie znam się na tym ale prawdą jest, że większość producentów w swojej gwarancji zawiera punkt o pielęgnacji "właściwymi" środkami pod rygorem jej utraty. Może to trochę przesadzone ale zdecydowanie podłoga jest zbyt droga aby na niej eksperymentować, więc będę używać środków zalecanych przez producenta. (Jest ich kilka, różnych producentów ale nie Sidolux czy Pronto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.10.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 do sidoluxu kiedyś się zraziłam ale była to wersja do wykładziny. Z jednej strony łatwiej się sprzątało, z drugiej na wykładzinie zrobił ten sidolux taką warstwę, która w czasie żółkła. Pewnie trzeba było co 2-3 msc tą warstwę usuwać specjalnym preparatem i impregnować na nowo, ale mnie się nie chciało. W ogóle to oprzytomnijcie trochę. podłoga jest DO CHODZENIA. A w domku jeszcze bardziej do chodzenia. Pies włazi mi z błotem, dzieć włazi w butach. Kumpele w szpilkach podkutych. Tata wylał litr coli i rozpuścił wszystkie warstwy oleju. Przecież nie będę płakać. Po imprezie szpilkowej mąż przeleciał papierem ściernym i położyliśmy od nowa olej, po moim ojcu to samo- trzeba było wszystkie warstwy kłaść. Jak ja się cieszę, że mam twardy i gruby egzotyk, który sami olejowaliśmy. Przynajmniej nie mam nerwicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta34 21.11.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Wypróbowałam sodiluxa powiem że efekt naprawdę mnie zaskoczył Wprawdzie balticwood jako producent zalcał pewną gamę kosmetyków do pielęgnacji moich podłóg, ale ale powiem tak sidolux dał radę Jak ktoś chce moge wrzucić foty przed i po:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
designinter 26.04.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Nie można tak mówić, że obojętne. Może np. ale tylko w twoim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka_L 30.04.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ja w całym domu mam balitic wood ale nie używamy żadnych specjalnych środków do czyszczenia wydaje mi się te obojętnie jaki środek do drewna się użyje nie będzie żadnej różnicy Ja myślę, że mimo wszystko nie powinno się traktować podłóg drewnianych byle czym Ja używam tych polecanych przez producenta i mam nadzieję, że podłogi będą mi służyły lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adurska 13.05.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Ja miałam deski od walczaka i byłam bardzo zadowolona, co prawda grubość ok. 21 mm ale za to bardzo, bardzo solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April40 21.05.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Kaśka_L, Adurska a macie ogrzewanie podłogowe pod Waszymi deskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 70 08.03.2016 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Chciałbym zapytać o opinię o prodexpolu - może być na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewwa68 02.02.2017 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 jeśli ktoś chciałby porozmawiać na temat produktów i usług parkieciarskich dostępnych w firmie PRODEXPOL z Warszawy i ich montażysty Andrzeja Łuczaja to serdecznie zapraszam do kontaktu. chętnie podzielę się swoją opinią i doświadczeniem. mozna prosic o info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts