Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mandat za wziecie kredytu !!!

dominoxs

Recommended Posts

Do tej pory nie mogę sie otrzasnac....

Otoz dostalismy 31.04.04 kredyt w PKO BP . Oprocz szesnastu innych dokumentow podpisalismy tez swistek z informacja do Urzedu Skarbowego. Dokument ten mial przeslac do US bank. No i w ubieglym tygodniu dostalismy wezwanie do US , na ktorym napisano ze popelnilismy wykroczenie z art. jakiegostam i grozi nam ukaranie mandatem. Pojechalismy w terminie , JAKI NAM WSKAZANO , i okazalo sie, ze informacja o naszym kredycie trafila Do US zamiast po 14-stu dniach (jak Pan Bog przykazal ) - po dokladnie trzydziestu . Mamy wiec zaplacic PO 500 PLN mandatu !

I to podobno jest nasza wina , a nie Banku , po sie pod tym swistkiem podpisalismy...

No i dlaczego mamy placic oboje po 500 PLN , skoro o kredyt wystapilismy jako malzenstwo !!!

Moze ktos zaprawiony w bojach z US cos nam poradzi ?

HEEEEELP !!!!!!!! :(

No i to jest właśnie całe PKO - bajzel.

Nam pani zapomniała założyć zlecenia stałego na pobieranie ubezpieczenia kredytu, więc była afera, potem założyłam sama, a potem pani sobie przypomniała, i w efekcie mieliśmy powójną kwotę pobieraną przez jakiś czas - kasy nie odzyskaliśmy.

Złóż skargę ale nie licz na efekt - oni mają tylu klientów że olewają tych niezadowolonych. Mnie rozśmieszyło kiedyś jak w GW napisali że jak prosimy o opinię nt naszych spłat to jest to dla banku sygnał ze stracą klienta - w PKO nikogo to nie poruszyło, jak powiedzieliśmy że chcemy negocjować warunki bo inaczej to zmienimy bank to nam powiedzieli - OK, wolna droga, nie ma problemu.

W naszym przypadku PKO BP przelało nam o 2000zł za dużo, gdy zadzwoniliśmy, że nastąpił błąd pani stwierdziła,że to my się mylimy, a przelew jest związany z kursem walut w danym dniu. Po dwóch tygodniach ta sama pani zadzwoniła z natychmiastowym żądaniem zwrotu pieniędzy. Brak mi słów

Do tej pory nie mogę sie otrzasnac....

Otoz dostalismy 31.04.04 kredyt w PKO BP . Oprocz szesnastu innych dokumentow podpisalismy tez swistek z informacja do Urzedu Skarbowego. Dokument ten mial przeslac do US bank. No i w ubieglym tygodniu dostalismy wezwanie do US , na ktorym napisano ze popelnilismy wykroczenie z art. jakiegostam i grozi nam ukaranie mandatem. Pojechalismy w terminie , JAKI NAM WSKAZANO , i okazalo sie, ze informacja o naszym kredycie trafila Do US zamiast po 14-stu dniach (jak Pan Bog przykazal ) - po dokladnie trzydziestu . Mamy wiec zaplacic PO 500 PLN mandatu !

I to podobno jest nasza wina , a nie Banku , po sie pod tym swistkiem podpisalismy...

nie strasz mnie u mnie rowniez bank ma wyslac pita czy jakos tak

No i dlaczego mamy placic oboje po 500 PLN , skoro o kredyt wystapilismy jako malzenstwo !!!

Moze ktos zaprawiony w bojach z US cos nam poradzi ?

HEEEEELP !!!!!!!! :(

• 2 weeks później...