dominoxs 01.06.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Do tej pory nie mogę sie otrzasnac.... Otoz dostalismy 31.04.04 kredyt w PKO BP . Oprocz szesnastu innych dokumentow podpisalismy tez swistek z informacja do Urzedu Skarbowego. Dokument ten mial przeslac do US bank. No i w ubieglym tygodniu dostalismy wezwanie do US , na ktorym napisano ze popelnilismy wykroczenie z art. jakiegostam i grozi nam ukaranie mandatem. Pojechalismy w terminie , JAKI NAM WSKAZANO , i okazalo sie, ze informacja o naszym kredycie trafila Do US zamiast po 14-stu dniach (jak Pan Bog przykazal ) - po dokladnie trzydziestu . Mamy wiec zaplacic PO 500 PLN mandatu ! I to podobno jest nasza wina , a nie Banku , po sie pod tym swistkiem podpisalismy... No i dlaczego mamy placic oboje po 500 PLN , skoro o kredyt wystapilismy jako malzenstwo !!! Moze ktos zaprawiony w bojach z US cos nam poradzi ? HEEEEELP !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 02.06.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Niech płaci pracownik banku. Ja bym zrobiła karczemną awanturę. My też mamy kredyt w PKO BP. Ale kwity do US były w przydziałe do załatwienia przez nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.06.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 No i to jest właśnie całe PKO - bajzel.Nam pani zapomniała założyć zlecenia stałego na pobieranie ubezpieczenia kredytu, więc była afera, potem założyłam sama, a potem pani sobie przypomniała, i w efekcie mieliśmy powójną kwotę pobieraną przez jakiś czas - kasy nie odzyskaliśmy.Złóż skargę ale nie licz na efekt - oni mają tylu klientów że olewają tych niezadowolonych. Mnie rozśmieszyło kiedyś jak w GW napisali że jak prosimy o opinię nt naszych spłat to jest to dla banku sygnał ze stracą klienta - w PKO nikogo to nie poruszyło, jak powiedzieliśmy że chcemy negocjować warunki bo inaczej to zmienimy bank to nam powiedzieli - OK, wolna droga, nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peri 03.06.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 W naszym przypadku PKO BP przelało nam o 2000zł za dużo, gdy zadzwoniliśmy, że nastąpił błąd pani stwierdziła,że to my się mylimy, a przelew jest związany z kursem walut w danym dniu. Po dwóch tygodniach ta sama pani zadzwoniła z natychmiastowym żądaniem zwrotu pieniędzy. Brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 03.06.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Do tej pory nie mogę sie otrzasnac.... Otoz dostalismy 31.04.04 kredyt w PKO BP . Oprocz szesnastu innych dokumentow podpisalismy tez swistek z informacja do Urzedu Skarbowego. Dokument ten mial przeslac do US bank. No i w ubieglym tygodniu dostalismy wezwanie do US , na ktorym napisano ze popelnilismy wykroczenie z art. jakiegostam i grozi nam ukaranie mandatem. Pojechalismy w terminie , JAKI NAM WSKAZANO , i okazalo sie, ze informacja o naszym kredycie trafila Do US zamiast po 14-stu dniach (jak Pan Bog przykazal ) - po dokladnie trzydziestu . Mamy wiec zaplacic PO 500 PLN mandatu ! I to podobno jest nasza wina , a nie Banku , po sie pod tym swistkiem podpisalismy... nie strasz mnie u mnie rowniez bank ma wyslac pita czy jakos tak No i dlaczego mamy placic oboje po 500 PLN , skoro o kredyt wystapilismy jako malzenstwo !!! Moze ktos zaprawiony w bojach z US cos nam poradzi ? HEEEEELP !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 15.06.2004 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Happy end : BANK WZIĽŁ TO NA SIEBIE I BARDZO NAS PRZEPROSIŁ - nie będziemy nic płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.06.2004 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 No, a już się chciałem zdziwić. Dla mnie pko bp robi wszystko dobrze, tzn. lepiej niż pozostałe nasze instytucje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts