grzegorzk94 18.08.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam. Jestem nowy w poruszanych tu tematach ale mam szybkie pytanie i poprosze o prosta odpowiedzedz czy sie czy tez sie nie da. Otoz zwiedzajac nasz piekny kraj znalazlem ta oto stodole do rozbiorki. Moge ja kupic ale w gre wchodzi tylko rozbiorka i przeniesienie w inna lokalizacje. "Napalilem" sie na pomysl zeby na bazie tej stodolu/materialow zbudowac sobie dom w innym miejscu. I stad moje pytanie czy w polskich realich prawno/administarcyjnych i jakichkolwiek innych mialbybm mozliwosc wybudowania domu w oparciu o ta stodole. Pozdrawiam. Moze w Polsce nie jest to bardzo populane ale w UK to normalna sprawa a wychodza na koniec naprawde cudenka do zamieszkania. Tutaj fotki: https://www.google.co.uk/search?q=home+barn&newwindow=1&safe=active&espv=2&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=GUryU9HzB5Cp0AX_-oCwCg&ved=0CAsQ_AUoBA&biw=1366&bih=667 Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez grzegorzk94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawellod 28.08.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Widziałem parę ciekawych projektów takich domów...czasem to sam chętnie bym w takim zamieszkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 01.09.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Świetny pomysł, jestem bardzo ciekawy efektów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 01.09.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Jeśli tylko znajdziesz teren umożliwiający budowę budynku o takich gabarytach i kształcie (raczej nietrudno), a materiały nadają się do powtórnego wykorzystania (tu już potrzebna ekspertyza czy też opinia techniczna inżyniera budowlanego), no i znajdziesz w sobie dużo chęci i samozaparcia (nie mówiąc o finansach), to nie widzę już żadnego problemu Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts