ditomasso 19.08.2014 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 19.08.2014 04:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Trochę późno wpadłam na to forum. Zastanawiałam się, gdzie wszyscy zniknęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 24.08.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Pisałam o wymianie listew przypodłogowych i dziś się udało. Poniżej dwa zdjęcia z przymiarek już w domu. Bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorÓwki14 24.08.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 nooo!!!!!!!!!!!!!!! o własnie o takie takie mi chodzi!! Drewniane? cudne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 24.08.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 No z jakiejś tam drewno-sklejki... Kosztowały 25 zeta za sztukę, mają 2,60 m.W sumie to kupiłam jakieś 14 sztuk.Pan powiedział, że trzeba je czy tak, czy tak pomalować, nawet jeśli się chce mieć białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorÓwki14 24.08.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 o widzisz, myślalam ze drożej wyjdzie, a tu niespodzianka:) ! bardzo dobrze się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 25.08.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 jot_em przedstawiam CI nasze kuchenne dodatki. Na te trzy kikuty wiszące nad blatem planujemy takie oto różowe lampiczki: Jak widać, są też w innych kolorach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jot_em 25.08.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Genialne te lampy, aż mi się oczy zaświeciły A'propos... taki ażurowy klosz nie przeszkadza? W sensie czy światło nie "daje po oczach"? Testowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 25.08.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Co do inspiracji kuchennych, to od samego początku takie oto zdjęcia mnie zachwycały: I tak przewrotnie jeszcze taki: Generalnie cały czas dążyłam do obrazka pierwszego. Te zdjęcia przekonały mnie, żeby odważyć się na panele w kuchni, zamiast płytek. Przestrzeń nie jest pocięta, a wyglądad super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 25.08.2014 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Kolsz chyba nie będzie przeszkadzał, bo mimo wszystko będzie wisiał nad głowami. Teraz ludzie montują same edisony, ale uznałam, że nasza kuchnia to już dość ostry "industrial" i trzeba ją ożywić. A róż towarzyszył nam zawsze. Oto zdjęcie naszego mieszkania w W-wie: Jest tu różowa ściana i stół z krzesłami, który stanie w nowej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jot_em 25.08.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Świetny design. Rzeczywiście jesteś szarolubna My chyba pójdziemy bardziej w biel Z kolei na podłodze będziemy kłaść płytki ceramiczne przypominające wyglądem dechy Coś takiego: Głównie ze względu na ogrzewanie podłogowe... Suma summarum myślę, że wygląd uzyskamy podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 25.08.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Co do krzeseł, to niestety, na te z białymi poduchami ze zdjęcia-inspiracji nas nie stać Natomiast zastanawiam się nad Eames'ami białymi lub beżowymi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 25.08.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Świetne te desko-płytki! A biel polecam, szczególnie na wysoki połysk.W naszym mieszkanku prezentowanym powyżej sprawdza się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jot_em 25.08.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Oj to żółciutkie! Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jot_em 25.08.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 No właśnie mężowi marzy się kuchnia na wysoki połysk... ale sama nie wiem, czy nie będą mnie wkurzać ślady paluchów, szczególnie dzieciaków I odciski nosów naszych kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 25.08.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Biała na wysoki połysk zachowuje się bardzo dobrze. Nic nie widać, na macie gorzej. Polecam! Lampiczki żółte też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jot_em 25.08.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 O widzisz, po to właśnie zarejestrowaliśmy się na forum Bo człowiek w domu to może sobie gdybać i się zastanawiać, jak to będzie Nie ma to jak opinia i doświadczenie innych Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 25.08.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Polecam się na przyszłość i również pośledzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 26.08.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Dziś w kuchni zawisł pochłaniacz. Tadam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 11.09.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Lampki do kuchni dojechały. Bardzo mi się podobają. W zasadzie wzięłabym chyba każdy kolor. Już dziś żałuję, ze nie ma wersji kilku w jednym pęku - byłyby w sam raz nad stół... Edytowane 11 Września 2014 przez ditomasso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts