Izolda69 21.09.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 piękne te lampy:yes: też myślę o czymś takim nad blatem kuchennym przed oknem, ale to dalsza przyszłość, na razie inne sprawy spędzają mi sen z powiek nadszedł etap o którym marzyłam; wybieranie płytek , mebli , sprzętu, ale teraz kiedy to wszystko na raz na mnie spadło, głowa mi pęka zbyt duży wybór i ciężko się zdecydować lodówkę masz w zabudowie? według mnie to mało miejsca w tych lodówkach, szczególnie zamrażalnik malutki, nie wiem jak ja się pomieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 22.09.2014 04:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Nie, lodówkę mamy wolnostojaca side by side. Jej miejsce będzie za wyspą po lewej stronie. Na razie służy nam w mieszkaniu, więc w kuchni zawita po przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 15.10.2014 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 No i się przeprowadziliśmy. Tak wyglądało "odmeblowanie" naszych 54 m2: Niestety, po ujechaniu 500 metrów okazało się, że złapałam gumę w mojej Skodzince i trzeba było miastu zaprezentować swój osobisty dobytek: Na szczęście Panowie okazali się równie pomocni w wymianie opon, co w przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 15.10.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 A tak było tuż po: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 15.10.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 16.10.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 A tak było tuż po: [ATTACH=CONFIG]284516[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]284518[/ATTACH] Jaką Ty masz piękną maszynę Singera i stolik kawowy. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia "kompletnego" umeblowania P.S. Kiedy u mnie nastąpi ten piękny dzień?????? P.S. 2. Ja swoje szpargały "przerzucę" tylko przez płot :) to jest ogromny plus i w dodatku spalę ogromną ilość calorii kursując pomiędzy jednym domem a drugim z pudłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 16.10.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Lampki do kuchni dojechały. Bardzo mi się podobają. W zasadzie wzięłabym chyba każdy kolor. Już dziś żałuję, ze nie ma wersji kilku w jednym pęku - byłyby w sam raz nad stół... [ATTACH=CONFIG]279308[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]279310[/ATTACH] To zatrudnij do tego celu elektryka, on Ci to przerobi i będziesz miała jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 16.10.2014 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Nani, maszyna jest po Babci. Jakie nowoczesne wnętrze by nie było, to ona pasuje. A "ludwika" kupiliśmy na Allegro. Na zdjęciu zdawał nam sie być większy Chciałam go pomalować na jakiś odlotowy kolor, ale jest w dobrym stanie i na razie pozostał oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 17.10.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Z niecierpliwością czekam na zdjęcia "kompletnego" umeblowania A oto i pierwsze rezultaty. Wczoraj udało nam się doprowadzić do porządku pokój Młodej - Tata skręcał meble, Mama posprzątała. Taki nam trochę prowansalski wyszedł Dziecko jest w siódmym niebie, mówi że to jej najlepszy dzień w życiu i najlepsze dzieciństwo I żeby nie było, że tu taki feng shui panuje zawsze - oto i część bałaganiarska, czyli biurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 17.10.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Uchylę trochę rąbka z salonu i kuchni. Wprawdzie sprzątanie pozostaje mi na dziś, więc bardziej wytworne fotosy jutro Zatem gdzieniegdzie jeszcze folia, krzesła tymczasowe. Ale stół już skręcony i narożnik kompletny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 18.10.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 proszę, pięknie się robi miło popatrzeć jak się urządzacie, kuchnia rewelacja, salon podobnie; o widoku za oknem już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 19.10.2014 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 proszę, pięknie się robi miło popatrzeć jak się urządzacie, kuchnia rewelacja, salon podobnie; o widoku za oknem już nie wspomnę Dzięki Izolda! Trochę się martwiłam, bo w początkowej fazie realizacji kuchnia wywoływała na forum raczej konsternację, niż zachwyt... Ale efekt finalny mnie również zadowala Co do salonu, jeszcze długa droga przed nami. Obudowa kominka - muszę to komuś zlecić, bo ten beton niemiłosiernie ciężki. Nie bardzo chce mi się wracać do firmy, w której w końcu ten beton reklamowałam... Ale chyba nie będę miała innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 24.10.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 moim zdaniem Twoja kuchnia jest bardzo fajna, nowoczesna i zarazem praktyczna i ważne, żeby Tobie się podobała, moja będzie biała z drewnianym blatem i drewnianymi wykończeniami, o takiej marzyłam :pmam nadzieję, że finalnie mnie zadowoli, bo jak na razie trochę mam pod górkę, zdążyłam już się z jednym wykonawcą pożegnać, strasznie nie lubię niesłownych i olewających ludzi a taki właśnie był poprzedni fachowiec, na wycenę i wstępną umowę czekałam ponad trzy miesiące , wydaje mi się, że i tak byłam baardzooo cierpliwa pokaż ten kominek , nie widziałam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorÓwki14 27.10.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 O jojojojojoj!!! Pięknie Moje gratulacje!! Poszliście jak burza z budową, wykończeniem i przeprowadzką!! :) To teraz pewnie znikniesz z forum w czeluściach nowych 4-kątów?;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorÓwki14 27.10.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 No i się przeprowadziliśmy. [ATTACH=CONFIG]284393[/ATTACH] . Haha, no i flaszka na parapetówę też była.... na wierzchu, coby nie szukać długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 01.11.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 O jojojojojoj!!! Pięknie Moje gratulacje!! Poszliście jak burza z budową, wykończeniem i przeprowadzką!! :) To teraz pewnie znikniesz z forum w czeluściach nowych 4-kątów?;> To prawda, że teraz to już nie ma spektakularnych tematów do opisywania. A przynajmniej nie tak często! Ale jutro na pewno coś nowego do dziennika wrzucę. Mianowicie Szanowny Mąż Inwestor wytapetował przez ostatnie dwa dni sypialnię. Teraz już dość ciemno na zdjęcia, ale jutro zrobię jakieś za dnia. Oto zajawka z czwartku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 02.11.2014 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 No i sypialnia wytapetowana. Mąż zmontował łóżko - wiekowe, ale daje radę. Niestety, na nowe kasy brak, więc nadal będziemy eksploatować moje stare łoże panieńskie Docelowo wystrój będzie bardziej nowoczesny, jedyna "królewskość" miała być na tapecie. Ale póki co, taki babciny klimat nam wyszedł. Dla mnie najważniejsze, żeby spać już na wysokościach. Po kilu nocach na podłodze, która grzeje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 02.11.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 W tym domu czuję się jak na ciągłych wakacjach. Jak w jakimś hotelu. Frajdę sprawia mi przecieranie, wycieranie, sprzątanie, gotowanie, krzątanie, przekładanie... Łomatkoboska, kurą domową się stałam!!! Na koniec dnia, aby uwiecznić ład i mir domowy (jakby kiedyś mi przeszło... ), chwyciłam za fotoaparacik i pocykałam. Cyk, cyk, i oto moje nowe okno na świat: Niestety, nasze forum nie pozwala na taki rozmiar zdjęć, jaki robi aparacik, więc zmniejszone: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 02.11.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Jeszcze trochę kuchni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 02.11.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 I salon: Jeszcze kominek nie obudowany, ale w końcu musimy się jeszcze mieć czym cieszyć przez najbliższe miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts