ditomasso 17.12.2014 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 faaaajnie! fajna lazienka i salon i kuchnia. czekam az sie sypialnia ''rozwinie'' troche zazdroszcze juz tego etapu. ale cierpliwie doczekam go i u siebie:) zaciekawila mnie twoja kuchnia z salonem. po pierwsze to kuchnie masz tak samo rozstawiona jak ja(u mnie lodowka w szeregu szafek po lewo, zamiast po prawo). pozniej przewidziana jadalnia na pograniczu kuchni i salonu a nastepnie naroznik i wielkie drzwi na taras. czyli praktycznie identycznie. chcialam zapytac jaka masz dlugosc od okna w kuchni do wyjscia na taras? nie jestem pewna ile mioejsca powinnam zostawic od wyspy do stolu i od stolu do kanapy. boje sier ze moze byc ciasno i niewygodnie. PS. witam sie:) Cieszę się, że Ci się podoba. WIeczorkiem pomierzę i napiszę Ci odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 17.12.2014 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 hej, strasznie mi się podobają Twoje wnętrza! planuję podobną łazienkę ale z dodatkiem płytek imitujących drewno. Twoja jest śliczna. Mam pytanie z jakiego materiału jest kuchnia i co to za kolor? No i korytarz, ja zażyczyłam sobie aby był o 20 cm szerszy niż standardowy bo planuje tam regały na książki, Ty chyba też tam takie będziesz miała? Będę podglądać, mogę ? Dzięki! Kuchnia to Atlas kolor Lawa Mat. Więcej na ten temat znajdziesz w moim Dzienniku budowy: http://forum.muratordom.pl/entry.php?127706-Problemogenne-blaty-kuchenne-%29 http://forum.muratordom.pl/entry.php?127776-Projekt-kuchnia-JEST! http://forum.muratordom.pl/entry.php?128348-Kuchenne-rewolucje-part-1 http://forum.muratordom.pl/entry.php?128497-Kuchnia-story-na-finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 17.12.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 A oto i świąteczny akcent na kominku. Robótki ręczne córki (Szopka i Mikołajki) oraz inne płatne pierdoletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 17.12.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dziś Mąż Inwestor zawiesił kolejne punkty świetlne. Mamy już mniejszą wersję naszego kryształowca nad stołem w jadalni oraz nowy nabytek z Westwinga w sypialni. Jest coraz jaśniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 17.12.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Relaks na kanapie cudownie fajnie prezentuje się oświetlenie w salonie, w sypialni też oki teraz zastanawiam się nad lampami do salonu, mam parę typów ale ciężko mi się zdecydować kurcze chciałabym już tak siedzieć na kanapie w salonie jak Wy, u nas jeszcze kupę roboty ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 17.12.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Relaks na kanapie cudownie kurcze chciałabym już tak siedzieć na kanapie w salonie jak Wy, u nas jeszcze kupę roboty ......... a u nas bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 19.12.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Cieszę się, że Ci się podoba. WIeczorkiem pomierzę i napiszę Ci odległości. byloby super:) u ciebie to wyglada tak przestrzennie. natomiast u nas mam wrazenie ze bedzie ciasnawo.nie chce ''zasmiecic'' Edytowane 19 Grudnia 2014 przez kamilaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 19.12.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 byloby super:) u ciebie to wyglada tak przestrzennie. natomiast u nas mam wrazenie ze bedzie ciasnawo.nie chce ''zasmiecic'' Od szafek w kuchni do wyspy mamy 1,5 metra. Było potrzebne tyle, żeby się lodówka swobodnie otwierała. Wyspa ma 95 cm głębokości, a od wyspy do okna balkonowego jest 85 cm. Zatem od linii szafek w kuchni do okna balkonowego mamy 3,3 metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hitura 19.12.2014 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Witam . mam pytanie . Zamierzam zbudować dom około 60 m2 . Ile taki dom kosztuje z materiałami systemem gospodarczym . Ile muszę mieć na początek by zrobić stan surowy zamknięty. Proszę o odpowiedz . Jestem żółtodziobem w tych sprawach kazde uwagi opinie sa mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 20.12.2014 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Witam . mam pytanie . Zamierzam zbudować dom około 60 m2 . Ile taki dom kosztuje z materiałami systemem gospodarczym . Ile muszę mieć na początek by zrobić stan surowy zamknięty. Proszę o odpowiedz . Jestem żółtodziobem w tych sprawach kazde uwagi opinie sa mile widziane. Cześć, niestety nie odpowiem CI na pytanie, gdyż po pierwsze mamy dom 110 m2 + garaż, ponadto nie budowaliśmy systemem gospodarczym, tylko przez dewelopera i cena zawierała stan deweloperski podwyższony. Musisz podpytać kogoś, kto budował gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 20.12.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Wszyscy się gorączkowo szykują do Świąt, więc my też. Pierwszy dom, pierwsza w nim Choinka i oczywiście będzie pierwsza Wigilia. Dziś w salonie stanęła piękna jodła, kominek już od jakiegoś czasu paraduje w szatach świątecznych. Kolejna zaleta domu - największa Choinka ever - do sufituuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.12.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 dzięki za linki, przeczytałam cały dziennik zazdroszczę relaksu na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 21.12.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 dzięki za linki, przeczytałam cały dziennik zazdroszczę relaksu na kanapie Mam nadzieję, że dziennik Cię nie znudził. Budowa to świetna przygoda! Relaks na kanapie pozorny, trwa przedświąteczna krzątanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 21.12.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Od szafek w kuchni do wyspy mamy 1,5 metra. Było potrzebne tyle, żeby się lodówka swobodnie otwierała. Wyspa ma 95 cm głębokości, a od wyspy do okna balkonowego jest 85 cm. Zatem od linii szafek w kuchni do okna balkonowego mamy 3,3 metra. Wielkie dzieki...w sumie wychodzi mniej wiecej tak jak u nas. Troche sie uspokoilam:) Jeszcze raz dziekuje za zadany trud:yes: by the way .... Sliczna choink. tak ogladam te choinki na forum i mam takie glupie uczucie. troche mi zal. wszyscy ci ktorzy wprowadzili sie niedawno do nowych domkow i szykuja pierwsze swieta pierwsza choinke pierwsze dekoracje. musza sie czuc super szczegolnie. u nas zgodnie z planem przeprowadzka na poczatku wiosny wiec pewnie do swiat juz nam ''spowszednieje'' nowy dom w jakims stopniu i nie bedzie tej ekstra magii i wyjatkowosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 21.12.2014 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 tak ogladam te choinki na forum i mam takie glupie uczucie. troche mi zal. wszyscy ci ktorzy wprowadzili sie niedawno do nowych domkow i szykuja pierwsze swieta pierwsza choinke pierwsze dekoracje. musza sie czuc super szczegolnie. u nas zgodnie z planem przeprowadzka na poczatku wiosny wiec pewnie do swiat juz nam ''spowszednieje'' nowy dom w jakims stopniu i nie bedzie tej ekstra magii i wyjatkowosci. No co Ty, nic CI nie spowszednieje! Święta nigdy nie powszednieją! I przede wszystkim wprowadzisz się wiosną, kiedy oprócz domu będziesz się też mogła zająć ogrodem! My niestety chwilowo mamy duuuże mieszkanie A dookoła domu gruz i pobojowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 23.12.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Wszystkiego dobrego na Święta, spokojnych i rodzinnych w Nowym, Wymarzonym Domku i aby ta atmosfera trwała cały cały czas ŻYCZY Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 24.12.2014 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 [ATTACH=CONFIG]295476[/ATTACH] Wszystkiego dobrego na Święta, spokojnych i rodzinnych w Nowym, Wymarzonym Domku i aby ta atmosfera trwała cały cały czas ŻYCZY Iza My również życzymy Spokojnych Świąt i rychłej przeprowadzki w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.12.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Szczęśliwego Nowego Roku! Oby wszystkie kolejne lata były szczęśliwe w nowym Domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 30.12.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Szczęśliwego Nowego Roku! Oby wszystkie kolejne lata były szczęśliwe w nowym Domu! Dzięki serdeczne! Życzę również Dobrego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorÓwki14 31.12.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Piękna ta Wasza choinka! <3 Wszystkiego dobrego w Nowym roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts