Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom Pierwszy (nie)Wielki - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 150
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

fajna ta szafa z Ikei, pewnie już całą zapakowałaś ; może masz jakieś zdjęcia ze środka, ciekawa jestem jakie ma wnętrze

zastanawiałaś się jak zabezpieczyć choinkę przed kotkami ? bo moja Luśka to czuję, że nie da jej przetrwać ;)

Przyozdobiłam dom. Póki co, koty nic nie ruszają. Mam nadzieję, że z choinką będzie podobnie.

Od tygodnia mają nowe legowisko i śpią w łazience :p

20151206_231824.jpg 20151206_205438.jpg

aha - zdjęcia wnętsza szafy na poprzedniej stronie :)

Masz piękne żyrandole moja Droga! Pozazdrościłam i też takie bedę kupować w najbliższym czasie ;)

Podejrzewam również że eleganckie kartony będą u mnie walać sie z prawa na lewy..aż do co najmniej.. połowy 2016 roku. Byle nie do 2017, to juz mym mglistym wzrokiem nie ogarne..za daleka przyszłość.

Ciesz sie, ze porzadki przed świętami będą:) No i czekam na zdjęcie choinki, zeszłoroczna była BOSKA!!! <3

Pozdrawiam!

Choinki jeszcze brak, za to jest już świątecznie :) (powyżej)

szafa super , do przedsionka wolałabym właśnie białą, nie zmniejszyłaby tak, tej niewielkiej przestrzeni :rolleyes:

zła jestem , bo Ikea w LUblinie buduje się już parę lat , ale tylko na papierze, pamiętam jeszcze przed rozpoczęciem naszej budowy, rozpoczynali inwestycje w Lublinie ,

okazuje się , że zdążyłam się wprowadzić a Ikei jak nie było tak nie ma...podobno kończą budowę dróg dojazdowych; pierwsze obiecanki o otwarciu sklepu mówiły o końcu 2014 roku :bash:

mamy koniec 2015 a IKea nadal na papierze

pozdrowienia od Luśki 12324889_1044625188933354_850294825_n.jpg

Edytowane przez Izolda69

szafa super , do przedsionka wolałabym właśnie białą, nie zmniejszyłaby tak, tej niewielkiej przestrzeni :rolleyes:

zła jestem , bo Ikea w LUblinie buduje się już parę lat , ale tylko na papierze, pamiętam jeszcze przed rozpoczęciem naszej budowy, rozpoczynali inwestycje w Lublinie ,

okazuje się , że zdążyłam się wprowadzić a Ikei jak nie było tak nie ma...podobno kończą budowę dróg dojazdowych; pierwsze obiecanki o otwarciu sklepu mówiły o końcu 2014 roku :bash:

mamy koniec 2015 a IKea nadal na papierze

Nam na szczęście otworzyli w sierpniu w Bydgoszczy :)

Predzej woziłam z Gdańska :p

Lusia prześliczna! Ach te koty! Mój się właśnie do mnie tuli :rolleyes:

Izolda tak samo koło Rzeszowa ;) hehe ciągle mówią o tym a nic nie widać.

A ją mam pytanie ile kosztowało to łóżko z Ikei?moja 8 letnia corcia ma stare takie małe jeszcze.

999 zł + materac za około 300 (to są 2 materace).

Jest genialne, szuflady są bardzo pojemne, jedna mieści całą pościel.

Łóżko można rozłożyć i jest wtedy dwuosobowe, szerokie na 160cm.

Od tego roku robią też szare.

• 2 weeks później...