ditomasso 03.12.2015 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Borówko, Aniqa1982 dziękuję Wam za miłe słowa! Żyrandole uwielbiam, choć mój Mąż szykuje na nie zamach, bo ponoć dużo ciągną Bo mają dużo zarówek.. A trawy - no cóż, to cały czas tylko inspiracje. Może za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 03.12.2015 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 A w temacie kotów... Lena dostała nowe łóżko z Ikei, a w Home&You dokupiłam fajne kocie poduszki i narzutę. Taki jest efekt, mi się bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 08.12.2015 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 fajna ta szafa z Ikei, pewnie już całą zapakowałaś ; może masz jakieś zdjęcia ze środka, ciekawa jestem jakie ma wnętrze zastanawiałaś się jak zabezpieczyć choinkę przed kotkami ? bo moja Luśka to czuję, że nie da jej przetrwać Przyozdobiłam dom. Póki co, koty nic nie ruszają. Mam nadzieję, że z choinką będzie podobnie. Od tygodnia mają nowe legowisko i śpią w łazience aha - zdjęcia wnętsza szafy na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 08.12.2015 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Masz piękne żyrandole moja Droga! Pozazdrościłam i też takie bedę kupować w najbliższym czasie Podejrzewam również że eleganckie kartony będą u mnie walać sie z prawa na lewy..aż do co najmniej.. połowy 2016 roku. Byle nie do 2017, to juz mym mglistym wzrokiem nie ogarne..za daleka przyszłość. Ciesz sie, ze porzadki przed świętami będą No i czekam na zdjęcie choinki, zeszłoroczna była BOSKA!!! <3 Pozdrawiam! Choinki jeszcze brak, za to jest już świątecznie (powyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 10.12.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 (edytowane) szafa super , do przedsionka wolałabym właśnie białą, nie zmniejszyłaby tak, tej niewielkiej przestrzeni zła jestem , bo Ikea w LUblinie buduje się już parę lat , ale tylko na papierze, pamiętam jeszcze przed rozpoczęciem naszej budowy, rozpoczynali inwestycje w Lublinie , okazuje się , że zdążyłam się wprowadzić a Ikei jak nie było tak nie ma...podobno kończą budowę dróg dojazdowych; pierwsze obiecanki o otwarciu sklepu mówiły o końcu 2014 roku mamy koniec 2015 a IKea nadal na papierze pozdrowienia od Luśki Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 10.12.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 szafa super , do przedsionka wolałabym właśnie białą, nie zmniejszyłaby tak, tej niewielkiej przestrzeni zła jestem , bo Ikea w LUblinie buduje się już parę lat , ale tylko na papierze, pamiętam jeszcze przed rozpoczęciem naszej budowy, rozpoczynali inwestycje w Lublinie , okazuje się , że zdążyłam się wprowadzić a Ikei jak nie było tak nie ma...podobno kończą budowę dróg dojazdowych; pierwsze obiecanki o otwarciu sklepu mówiły o końcu 2014 roku mamy koniec 2015 a IKea nadal na papierze Nam na szczęście otworzyli w sierpniu w Bydgoszczy Predzej woziłam z Gdańska Lusia prześliczna! Ach te koty! Mój się właśnie do mnie tuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.12.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Izolda tak samo koło Rzeszowa hehe ciągle mówią o tym a nic nie widać. A ją mam pytanie ile kosztowało to łóżko z Ikei?moja 8 letnia corcia ma stare takie małe jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 14.12.2015 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Izolda tak samo koło Rzeszowa hehe ciągle mówią o tym a nic nie widać. A ją mam pytanie ile kosztowało to łóżko z Ikei?moja 8 letnia corcia ma stare takie małe jeszcze. 999 zł + materac za około 300 (to są 2 materace). Jest genialne, szuflady są bardzo pojemne, jedna mieści całą pościel. Łóżko można rozłożyć i jest wtedy dwuosobowe, szerokie na 160cm. Od tego roku robią też szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 25.12.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 26.12.2015 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Wesołych Świąt [ATTACH=CONFIG]341383[/ATTACH] Dziękuję i również życzymy Wesołych i Spokojnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 29.12.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Dziękuję i również życzymy Wesołych i Spokojnych! [ATTACH=CONFIG]341433[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341434[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341435[/ATTACH] jaką Ty masz piękną choinkę....śliczna jest a kocurek wpasował się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts