Piotroson 19.08.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam Mam pytanie odnoście przycięcia ościeżnicy. Zakupiłem standardowe drzwi wraz z ościeżnicami regulowanymi z pełną świadomością że wszystkie otwory są za małe. Drzwi oddam do sklepu do przycięcia ale z futrynami już tak się nie da. Poradźcie mi czym najlepiej to zrobić aby nie wyszczerbić okleiny. Sam myślałem o urządzeniu wielofunkcyjnym oscylacyjnym z nakładką do podcinania ale może ktoś ma lepszy pomysł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.08.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Czemu się nie da? Ja przycinam pilarką ręczną - zarówno drzwi jak i ościeżnice - tym samym ustawieniem "zderzaka" więc mam zachowany "fabryczny" odstęp. Uważam, że to rozwiązania najbardziej korzystne biorąc pod uwagę relacje : szybkość- koszty - efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts