jola-b 19.08.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam, chciałabym uzyskać rzetelne informacje na temat okien z oferty firmy dobroplast. Kuzynka kupiła ostatnio skuszona ceną. I ja przymierzam się do wymiany okien ale wcześniej chciałabym zasięgnąć rady na forum. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 19.08.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Okna segmentu ekonomicznego. Robione tak aby były tanie. Jeśli stać cię aby kupować tanio to wybór równie dobry jak każdy inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.08.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Braass - uwierzyłeś że to szczere pytanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola-b 20.08.2014 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Nie rozumiem co może być nieszczerego w zapytaniu na temat okien. Zadałam to pytanie, bo na innym forum przeczytałam, że w Muratorze Ci dobrze odpowiedzą. Wymiana okien to nie jest rzecz tania, chciałam więc się dowiedzieć czy ma sens kupowanie tych atrakcyjniejszych cenowo. Z różnymi rodzajami towarów jest różnie w tym względzie a ja się na oknach nie znam. Nie mam też kogo zapytać kto by się na tym znał. Co z tego, że kuzynka ma te okna kawałek ponad miesiąc i jest zadowolona, interesuje mnie też opinia tych, co już dłużej te okna używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczawik 22.08.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Trzymają ciepło, co widać w rachunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 22.08.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Trzymają ciepło, co widać w rachunkach Szczególnie jak tymi rachunkami wypcha się szpary w tych oknach , a kolejnymi REKLAMAMI zaklei szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.08.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Mierne te reklamy Dobro. Ale co się dziwić - sami wyznają zasadę że za najniższą cenę da się zrobić okno to i takie usługi kupują - za najniższą cenę.. czyli wszyscy widzą ściemę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 23.08.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 żeby przerwać tę kiepską reklamę, to okna z firmy dobroplast są kiepskiej jakości. ot tyle i aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 25.08.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Sa lepsze propozycje niz te wyzej wymienione - np juz lepiej bez tych okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts