lookaszpl 19.08.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Wykonawca do łączenia płyt zażyczył sobie Nida Pro, ale nie mogę tego nigdzie dostać. Powiedziałem mu, że alternatywnie mogę mu kupić Rigips Vario, który chwalili w hurtowni. Dostałem informacje od wykonawcy, że powinienem kupić gotową masę, ponieważ m.in producent tuff tape tylko takie (gotowe) zaleca, no i dodatkowo z rozrabianej na miejscu nie mamy pewności, że wyjdą takie same proporcje oraz mogą się robić grudki. Co o tym sądzicie? Czy rzeczywiście tak jest, czy może mój wykonawca wykazuje się lenistwem w tym miejscu i nie chce się mu się tego rozrabiać? Zastanawiam się również czy dla mnie jako inwestora lepiej kupić gotową czy w workach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klem 20.08.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Wykonawca do wymiany. Vario jest do kitu na szpachlowanie łączeń płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookaszpl 21.08.2014 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Dzieki za zainteresowanie, ale komentarz nic nie wnosi do tematu. Vario ja zaproponowalem (a nie wykonawca) po przegladnieciu forum. Sporo osob go poleca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 21.08.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Jestem właśnie na etapie wklejania taśm tuff tape na knauf uniflott,jest bardziej popularny i szybciej go znajdziesz niż rigips vario.Zacząlem spoinowanie od vario i okazało sie że jest przeterminowany(szybko wysychał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts