Jarek321 19.08.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam,mam mały dylemat jaki tynk (firmę) wybrać na tynk elewacyjny:Knauf, Sempre, GreenPlast Czytałem o tynkach Caparo, ale niestety w moich okolicach go nie ma.Jeżeli "walnąłem" jakaś gafę to przepraszam, ale nie znam się na tym.Może ktoś się znajdzie i doradzi kompletnie zielonemu człowieczkowi (nie mylić z zielonymi ludkami)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.08.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 lol... 05-800 pruszków? masz w Warszawie nastu dystrybutorow Caparola plus tysiac firm wysylajacych z calej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek321 20.08.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Wiotam, tak mam, ale dom jest budowany na Roztoczu a tam (okolice Biłgoraja) nikt nie ma Caparola. I tu jest pies pogrzebany A nie chce mi się wozić czy płacić za transport dodatkowo. Dlatego napisałem co mi polecają. Pozdrawiam i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 21.08.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Ni tam.... cena koncowa za calosc ma znaczene a nie czy tam ile wyjdzie wiaderko. Wybierz kolor, podaj m2 i zobaczysz jak wychodzi vs Caparol np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts