adamski 02.06.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dzisiaj właśnie mija 30lat jak ... żyje, funkcjonuję, cieszę się życiem. Kiedyś będąc 20latkiem zastanawiałem się jak to będzie, marzyłem, stawiałem sobie cele. Część z nich się ziściło - rodzina, praca,... Niedługo dojdzie następny cel - wszystko jest na najlepszej drodze do zamieszkania w naszym domciu jeszcze w tym roku.PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 02.06.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dom - piękny prezent na 30-lecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.06.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Adamski życzę Ci aby i w tej nowej dekadzie Twojego życia plany realizowały się jak do tej pory, bo tempo masz imponujące , spełnienia wszystkich marzeń , dużo szczęśliwych dni ....zwłaszcza w nowym domku. P.S Jesteś dokładnie 50 lat młodszy od mojego Ojca, który też dziś obchodziłby swoje 80 te urodziny, niestety od kilku lat tego wspaniałego człowieka nie ma już wśród nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 02.06.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dobrej zabawy http://home.wanadoo.nl/de.animaties/dansers.gif spełnienia marzeń a przynajmniej dopływu środków na ich spełnienie http://home.wanadoo.nl/de.animaties/geld.gifżyczę Tobie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 02.06.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Serdeczne gratulacje z powodu osiągnięcia tak szacownego wieku! I pamiętaj - życie zaczyna się po ... trzydziestce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 02.06.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Adamski, najlepsze życzenia od kolegi zza miedzy (Starogard).Aby wszystkie marzenia się Tobie urealniły....Mnie 30 dopadne w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.06.2004 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Wszystkiego najlepszego! Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 03.06.2004 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Dziękuję wszystkim za życzenia Wczorajszy dzień uczciliśmy w specyficzny sposób - został wylany chudziak w garażu i dzięki temu w całym domu jest wylane podłoże pod posadzkę. Poza tym wymurowane boczne ścianki tarasu. Wszystko własnymi (wujka-murarza) rękami, tak więc podwójnie cieszy. Sakus: może byś tak zajrzał do Grupy Trójmiasto i Okolice? Gdzie się budujesz w Starogardzie? Ostatnio często tam bywam, bo ze Starogardu jest kilku moich wykonawców. Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 03.06.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Spóźnione, ale szczere życzenia. Co tam sobie wymyślisz, niech się spełni. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2004 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Przepraszam, zapomniałam, jak masz na imię, a jest zbyt późno na poszukiwania.To ja mimi Martwię się o Was bardzo . jestem od Ciebie ciut starsza - mam 34 latka, ale wygladam na 25 napisz proszę, jak czuje się zona.Czy wiecie juz, co się dzieje i jak możecie sobie z tym poradzić?Mam nadzieję, ze nie wystraszyłam Was tym swoim ostatnim postem.Wiem po prostu, że lepiej do takiego paskudztwa z grubej rury od razu przyłożyć.Synek zdrowo rośnie?Ja mam 2 dziewczynki.Młodsza ma 3 latka.Przytul żonę mocno, pogłaszcz jak dziecko, traktuj jak maleńki skarb.Szybko wróci do zdrowia i odda Ci Twoje serce.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts