mother_nature 20.08.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam serdecznie, właśnie zorientowałam się, że popełniłam fox pass i zamiast najpierw tutaj się przywitać, to rozpytuję ludzi wkoło o interesujące mnie zagadnienia Przymierzam się do budowy małego domu w południowych okolicach Krakowa. Dom ma być prosty, łatwy i tani w budowie, a budowanie odbywało się będzie w większości systemem gospodarczym. Wybór padł na Z7 i chyba tak już zostanie, bo metraż zadowalający, konstrukcyjnie bez udziwnień, ma wszystko co potrzeba Póki co jestem na etapie załatwiania formalności z działką - podział i zapis notarialny. Trwa to już około 2 m-cy, więc w tym roku budowa się nie rozpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts