bohema 20.08.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich,przez przypadek rozlałem na dywan zmywacz do paznokci i na dywanie powstała plama. Czy jest jest możliwość, aby przywrócić kolor dywanu do poprzedniego stanu domowym sposobem? Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez bohema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aburski 03.09.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Wydaje mi się, że nie. Zmywacz do paznokcie zawiera aceton, który jest dość silnym rozpuszczalnikiem i prawdopodobnie "zeżarł" Ci kolor z dywanu. Także niestety obawiam się, że nie da się już przywrócić koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koperka99 20.09.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 no ja sama właśnie szukam odpowiedzi na to pytanie, bo też mi się rozlał przed chwilą ale na szczęście w mało widocznym miejscu, mam nadzieję, że ktoś zna jakiś sposób, chociaż z drugiej strony zdaję sobie sprawę że marne szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohema 20.09.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Na pocieszenie powiem, że teraz już nie jest to tak widoczne, przetrze się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts