relaks 20.08.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam. Jestem kompletnym laikiem (niestety) ale porwałam się... kupiłam działkę budowlana 35 km od Warszawy i...chciałabym jeszcze w tym roku ją ogrodzić.. to kawałek mojego miejsca na ziemi, na skraju wsi.... Myślalam o ogrodzeniu z siatki, na podmurówce. Jaka najlepsza-najtrwalsza jest siatka? Jaka dac podmurówkę. . Jakie parametry techniczne powinna spełniac siatka, podmurówka? Może ktoś zna dobrą, sprawdzona firmę, albo osobę. która to zrobi fachowo i za rozsądną cenę? Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez relaks błedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 20.08.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 W innym dziale proponuje poszukać i ewentualnie zadać pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts