sebastian_p 20.08.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 WitamChciałbym w kuchni połączyć blat granitowy ze zwykłym blatem z płyty laminowanej czy MDF, w ten sposób, żeby jeden był względem drugiego pod kątem 90st. tzn w kształcie litery "L", Nie wiem jakiej techniki użyć do łączenia tych blatów, żeby było połączenie stabilne i trwałe. Blat granitowy jest umieszczony na szafkach, natomiast odcinek blatu z płyty byłby podparty nogą, dlatego właśnie myślę o blacie z płyty który jest lżejszy. czy ktoś poratuje jakimś pomysłem?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.08.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Witam Chciałbym w kuchni połączyć blat granitowy ze zwykłym blatem z płyty laminowanej czy MDF, w ten sposób, żeby jeden był względem drugiego pod kątem 90st. tzn w kształcie litery "L", Nie wiem jakiej techniki użyć do łączenia tych blatów, żeby było połączenie stabilne i trwałe. Blat granitowy jest umieszczony na szafkach, natomiast odcinek blatu z płyty byłby podparty nogą, dlatego właśnie myślę o blacie z płyty który jest lżejszy. czy ktoś poratuje jakimś pomysłem? PozdrawiamJakiekolwiek próby zamaskowania takiego połączenia czyli uzyskania efektu jednej całości będą wyglądały tragicznie. Zrób trochę wyżej lub niżej. Wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts