Romano 02.06.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Czy ktos uzytkuje grzejniki CosmoNova. Jak sie sprawuja, jak dobiera sie w nich moc do pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romano 02.06.2004 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dzieki, ale czy ktos uzytkuje te grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.06.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 ja mam cosmocompakty na poddaszu. do nastepnej zimy bede takie tez mial na parterze.dobiera sie je jak kazde inne grzejniki. tabele doboru sa na stronie internetowej vntw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaja_ 03.06.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Posiadam dwa grzejniki CosmoNowa oraz 4 innego producenta,każdy w innym pomieszczeniu, na oko wyglądają tak samo, sprawują się równie dobrze jak pozostałe. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 03.06.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Doboru grzejników dokonuje się na podstawie odpowiedniej tabeli oraz kubatury pomieszczenia. Należy dać zawsze niewielki zapas ale nie wolno przesadzać bo wraz z przewymiarowaniem grzejników trzeba zadbać o większą moc pieca.Grzejniki są raczej OK mam je jeden sezon ale narazie dobrze się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 03.06.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Doboru grzejników dokonuje się na podstawie odpowiedniej tabeli oraz kubatury pomieszczenia. Należy dać zawsze niewielki zapas ale nie wolno przesadzać bo wraz z przewymiarowaniem grzejników trzeba zadbać o większą moc pieca. Grzejniki są raczej OK mam je jeden sezon ale narazie dobrze się sprawują. przewymiarowanie grzejnikow nie ma prawie nic wspolnego z moca kotla. przewymiarowuje sie grzejniki aby przy nizszej temp zasilania dostarczyc mogly taka sama ilosc ciepla (tyle samo energii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts