badaczkotłów 20.08.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam na rynku zaobserwować można coraz więcej różnych modeli piecokuchni czyli kotły grzewcze z płytą grzejną a nawet piekarnikiem. Najtańsze w marketach są obecnie firmy Moderator, najdroższe litewskie Kalvisy Czy ktoś ma może takie urządzenie oraz jego spostrzeżenia jak się sprawuje taki system w domu? Prośba o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miedziannik 20.08.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam.Ja mam zwykłą kuchnię węglową przerobioną na drewno(węgla już w niej nie spalisz) z podkową,a co chcesz konkretnie wiedzieć?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badaczkotłów 01.09.2014 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 ale wodną ? z płaszczem wodnym do zasilania grzejników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lysy1l 01.09.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Witam Czy ktoś ma może takie urządzenie oraz jego spostrzeżenia jak się sprawuje taki system w domu? Prośba o info Ja mam, z podkową, Kuźnia Jawor, ale zanim napiszę, jak się sprawuje, Ty napisz w jakim sosiku i dlaczego lubisz maczać chlebek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miedziannik 01.09.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Witam.Jak podkowa(płaszcz wodny w kształcie litery U ) to wiadomo w niej woda.Czy będziesz tym grzał bojler jak ja, czy grzejniki to już twoja sprawa.Osobiście uważam że grzanie grzejników jest dosyć uciążliwe,ale nie wiem co masz do grzania.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badaczkotłów 03.09.2014 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Dzięki za info. Piecokuchnia taka jak ta http://www.kalvis.lt/produktai/buitiniai-katilai-namams/centrinio-sildymo-katilai/katilai-virykles czy ma sens ? Chodzi mi o taki rodzaj - czyli kotły c.o z fajerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefir 2 29.12.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Kto ma piecokuchnie? Opinie o piecokuchni? Piecokuchnia SKED o wiele tańsza od kalvis, pionowe kanały przepływu wody, ruchomy wylot spalin, gdyby nie fajerki wygląda jak piec "CO". To mnie do niej przekonuje. Nie mogę jednak nigdzie znaleźć użytkowników czegoś takiego. Jak są wydajne? Czy są szczelne (czy dym nie wychodzi fajerkami)? badaczkotłów, czy zamontowałeś u siebie taki piec? A może znasz kogoś kto ma taki? Co o nim sądzisz? Bardzo chciałabym taki mieć, ale boję się wyrzucenia pieniędzy w błoto. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez zefir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts