robmach 21.08.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Witam Mam pytanie odnośnie rur PEX do ogrzewania podłogowego firmy PipeLife. Kosztują 2,70 zł/m. Są to rury produkcji Węgierskiej najprawdopodobniej zgrzewane nie sklejane. Fachowcy mówią, że takich zazwyczaj nie kładą i nie ręczą za ich jakość. Może mi ktoś powiedzieć czy mają racje, albo chcą mnie naciągnąć. Jeśli mają racje proszę o podpowiedź na jakie firmy i na co zwracać uwagę. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 21.08.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 I mają rację. Stosuje się sprawdzone materiały. To nie jest materiał na jakim się oszczędza , bo potem koszty wymiany są gigantyczne ...Z tanich masz Wavina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts