sp7ccb 21.08.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Zakupiłem tasmę firmy Tytan z myślą o obróbce moich ceglastych kominów. Wybrałem więc taśmę w kolorze ceglastym. Po około 6 miesiącach taśma wyblakła i zrobiła się biała. Pani w dziale reklamacji firmy Tytan powiedziała, że pewnie to problem z pigmentem zaproponowała pomalowanie sprayem ewentualnie złożenie reklamacji i zwrot gotówki za taśmę ewentualnie wymianę. Ja się pytam kto mi zwróci za wykonanie nowych obróbek w słuchawce cisza następnie nic więcej nie możemy dla Pana zrobić. Napewno nie zaryzykuję i nie założe nowej taśmy tytana. Dodam tylko, że kolega około 8 lat temu założył taśmę firmy Sudal i pigment nadal jest ceglasty. Pozdrawiam i odradzam. Dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts